Παν-αισθητικό δείπνο από «Σπίτι»

Δεύτερη έδρα, στη Γλυφάδα αυτή τη φορά, κι ένα πολύ ενδιαφέρον καινούργιο diner project για δώδεκα άτομα και πέντε αισθήσεις από την ομάδα του «σπίτι neat eat + cafe + bar».

Παν-αισθητικό δείπνο από «Σπίτι»

Δεύτερη έδρα, στη Γλυφάδα αυτή τη φορά, κι ένα πολύ ενδιαφέρον καινούργιο diner project για δώδεκα άτομα και πέντε αισθήσεις από την ομάδα του «Σπίτι neat eat + cafe + bar».

Παν-αισθητικό δείπνο από «Σπίτι» - εικόνα 1

Δεν είναι μόνο ότι το «Σπίτι» (φωτό) ύστερα από τρία πολύ επιτυχημένα χρόνια στη Φιλοθέη αποκτά όπου να ’ναι μια δεύτερη έδρα στην οδό Λαζαράκη στη Γλυφάδα και ότι πλέον την κουζίνα του έχει αναλάβει ο πολύ καλός Πέτρος Κοσμόπουλος (για καιρό δίπλα στον Λευτέρη Λαζάρου). Είναι και ότι στο καινούργιο του πόστο θα «στεγάζει» ένα φιλόδοξο και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα restaurant in a restaurant. Το «All Senses», το οποίο θα ανοίξει αυλαία στα μέσα με τέλη Οκτωβρίου σε μια τραπεζαρία για δώδεκα στο δεύτερο όροφο, θα επιφυλάσσει στους συνδαιτυμόνες μια παν-αισθητική εμπειρία (κάτι ανάλογο κάνει το διάσημο «Ultraviolet» του Paul Pieret στη Σανγκάη), με εικόνες, μυρωδιές και ήχους να ντύνουν το φαγητό. Παράσταση; Ταξίδι; Μένει να το δούμε, σίγουρα όμως το σενάριο προβλέπει φαγητό που υπερβαίνει τους γευστικούς κάλυκες και απαιτεί όλα τα αισθητήρια όργανα να είναι τεντωμένα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.