Αλλαγές φέρνει η νέα σεζόν στο «Pere Ubu» της Γλυφάδας, το οποίο πλέον έχει δύο όψεις, αμφότερες υπό τη γευστική εποπτεία του Κώστα Τσίγκα. Το «Pere» στο γνωστό, παλιό χώρο (Κύπρου 74, 2108941450), εκτός του ότι άλλαξε look και απέκτησε μια πέργκολα-κρεμαστός κήπος, έχει γίνει πλέον burger bar (φωτό) με «πειραγμένα» burgers, χειροποίητες σάλτσες και τουρσάκια, με κάποια από τα οποία «παίζουν» και οι bartenders στα κοκτέιλ τους. Το «Ubu» ακριβώς δίπλα, το οποίο ξεκινάει γύρω στα τέλη του μήνα, είναι ένας all day χώρος με bio/healthy προσανατολισμό, όπερ σημαίνει χυμούς, προτάσεις χωρίς γλουτένη και ζάχαρη αλλά και δύο πετρόφουρνους που έφτασαν από την Αμερική έτοιμοι να αναλάβουν τα ψωμιά και λοιπά αρτοσκευάσματα αλλά και τις μικρές γάστρες, όπου θα ψήνονται ωραία πράγματα, όπως κοτόπουλο με καρότα, φιστίκια και μυρωδικά ή θαλασσινά με λουκάνικα και φασόλια.
«Pere Ubu»: ο βασιλιάς είναι διπλός
Αλλαγές φέρνει η νέα σεζόν στο «Pere Ubu» της Γλυφάδας, το οποίο πλέον έχει δύο όψεις, αμφότερες υπό τη γευστική εποπτεία του Κώστα Τσίγκα.