Τρία εστιατόρια που ενώνουν την Αθήνα με δύο ηπείρους, συνδυάζοντας έθνικ γεύσεις και πράσινο φόντο.
ΑLTAMIRA
Κλεισμένες σε πράσινο κλοιό, σε έναν ήσυχο μαρουσιώτικο δρόμο, σε περιμένουν –έτοιμες να σε βάλουν σε ένα παιχνίδι συνδυασμών– τέσσερις κουζίνες: ινδική, μεξικάνικη, αραβική και κινέζικη. Διαλέγεις και παίρνεις.
AMIGOS
Είναι δύο, ένα στη Γλυφάδα κι ένα στη Νέα Σμύρνη, και κινούνται σε Τex-Mex ρυθμό. Παίρνεις ένα ποτήρι Margarita, βάζεις δίπλα του fajitas, tacos, γαρίδες με καυτερή σάλτσα πιπεριάς chipotle και νεανική διάθεση κι έχεις τη συνταγή.
ANAXITA
Έχει καρφώσει εδώ και χρόνια σημαιάκι περσικής κουζίνας στο Χαλάνδρι. Στην αυλή του, δίπλα στο σιντριβάνι, κυκλοφορούν νόστιμα και φοβερά αφράτα πιλάφια –το δυνατό τους χαρτί– αλλά και αρκετά κεμπάπ.