Barabicu: Σε φουλ καλοκαιρινή διάθεση

Ναι, το καλοκαίρι είναι εδώ! Και το «Barabicu» ανοίγει τις πόρτες του με ανέμελη διάθεση και αφήνει το καλοκαίρι να μπει θριαμβευτικά στον όμορφο κήπο της μονοκατοικίας του Νέου Ψυχικού.

Barabicu: Σε φουλ καλοκαιρινή διάθεση

Ναι, το καλοκαίρι είναι εδώ! Και το «Barabicu» ανοίγει τις πόρτες του με ανέμελη διάθεση και αφήνει το καλοκαίρι να μπει θριαμβευτικά στον όμορφο κήπο της μονοκατοικίας του Νέου Ψυχικού.

Barabicu: Σε φουλ καλοκαιρινή διάθεση - εικόνα 1

Ναι, το καλοκαίρι είναι εδώ! Και το «Barabicu», το νέο κρεατοφαγικό στέκι που έστησαν οι κόρες της Ρένας Τόγια στη θέση της «Ρένας της Φτελιάς», ανοίγει τις πόρτες του με ανέμελη διάθεση και αφήνει το καλοκαίρι να μπει θριαμβευτικά στον όμορφο κήπο της μονοκατοικίας του Νέου Ψυχικού. Άνετοι καναπέδες, αέρινα πανιά στις πέργκολες, χάρτινα στρογγυλά φωτιστικά και στο βάθος ένα γλυκύτατο open bar για να απολαμβάνουμε τα κοκτέιλ και τα ποτά μας. Καιρός για έξω λοιπόν αλλά και για τις καινούργιες γεύσεις του καλοκαιρινού μενού, που κάνουν το τραπέζι στα φρέσκα λαχανικά και στις ηλιόλουστες πρώτες ύλες: πράσινη δροσερή σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, τραγανή πανσέτα και ηλιόσπορο, κοπανιστοπιτάκια με σος γιαουρτιού και λάιμ, μπουκίτσες από μοσχαράκι μαριναρισμένες σε σησαμέλαιο και πικάντικη σαλτσούλα, ψητή μελιτζάνα και ταλαγάνι με μαρμελάδα ντομάτας. Καινούργιες γεύσεις βγαίνουν και από τον «ιερό λάκκο της φωτιάς» (αυτό σημαίνει barabicu στη διάλεκτο της φυλής Ταϊνό της Καραϊβικής), όπως η ταλιάτα από μοσχαράκι γάλακτος με πικάντικη ρόκα και παρμεζάνα και οι πικάντικες μπουκίτσες κοτόπουλου με καπνιστή πάπρικα και barabicu BBQ sauce, ενώ παραμένει στη θέση του ο χειροποίητος χοιρινός γύρος με ψητές πιτούλες, το rib eye και το μοσχαράκι Black Angus, με νέες σάλτσες να το συνοδεύουν. Ανανέωση και στα γλυκά, όπως το προκλητικό παγωτό κανέλας με μπισκότο και παστέλι, αλλά και κοκτέιλ με φαντασία κι εξωτικό χρώμα και, τέλος, ένα νέο κέρασμα-έκπληξη που θα το απολαύσουμε χαλαρά στους αναπαυτικούς καναπέδες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.