Ναι, το καλοκαίρι είναι εδώ! Και το «Barabicu» ανοίγει τις πόρτες του με ανέμελη διάθεση και αφήνει το καλοκαίρι να μπει θριαμβευτικά στον όμορφο κήπο της μονοκατοικίας του Νέου Ψυχικού.
Ναι, το καλοκαίρι είναι εδώ! Και το «Barabicu», το νέο κρεατοφαγικό στέκι που έστησαν οι κόρες της Ρένας Τόγια στη θέση της «Ρένας της Φτελιάς», ανοίγει τις πόρτες του με ανέμελη διάθεση και αφήνει το καλοκαίρι να μπει θριαμβευτικά στον όμορφο κήπο της μονοκατοικίας του Νέου Ψυχικού. Άνετοι καναπέδες, αέρινα πανιά στις πέργκολες, χάρτινα στρογγυλά φωτιστικά και στο βάθος ένα γλυκύτατο open bar για να απολαμβάνουμε τα κοκτέιλ και τα ποτά μας. Καιρός για έξω λοιπόν αλλά και για τις καινούργιες γεύσεις του καλοκαιρινού μενού, που κάνουν το τραπέζι στα φρέσκα λαχανικά και στις ηλιόλουστες πρώτες ύλες: πράσινη δροσερή σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, τραγανή πανσέτα και ηλιόσπορο, κοπανιστοπιτάκια με σος γιαουρτιού και λάιμ, μπουκίτσες από μοσχαράκι μαριναρισμένες σε σησαμέλαιο και πικάντικη σαλτσούλα, ψητή μελιτζάνα και ταλαγάνι με μαρμελάδα ντομάτας. Καινούργιες γεύσεις βγαίνουν και από τον «ιερό λάκκο της φωτιάς» (αυτό σημαίνει barabicu στη διάλεκτο της φυλής Ταϊνό της Καραϊβικής), όπως η ταλιάτα από μοσχαράκι γάλακτος με πικάντικη ρόκα και παρμεζάνα και οι πικάντικες μπουκίτσες κοτόπουλου με καπνιστή πάπρικα και barabicu BBQ sauce, ενώ παραμένει στη θέση του ο χειροποίητος χοιρινός γύρος με ψητές πιτούλες, το rib eye και το μοσχαράκι Black Angus, με νέες σάλτσες να το συνοδεύουν. Ανανέωση και στα γλυκά, όπως το προκλητικό παγωτό κανέλας με μπισκότο και παστέλι, αλλά και κοκτέιλ με φαντασία κι εξωτικό χρώμα και, τέλος, ένα νέο κέρασμα-έκπληξη που θα το απολαύσουμε χαλαρά στους αναπαυτικούς καναπέδες.