Σπέτσες: Η Νόνη Δούνια και τα «Bluefield Burger»

Έκπληξη για τους επισκέπτες των Σπετσών να βλέπουν μία από τις πιο δυναμικές και όμορφες Ελληνίδες ως επικεφαλής ενός από τα πιο καλά μπεργκεράδικα της χώρας.

Σπέτσες: Η Νόνη Δούνια και τα «Bluefield Burger»

Έκπληξη για τους επισκέπτες των Σπετσών να βλέπουν μία από τις πιο δυναμικές και όμορφες Ελληνίδες ως επικεφαλής ενός από τα πιο καλά μπεργκεράδικα της χώρας. Η Νόνη Δούνια αποφάσισε να διευρύνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, συνεργάστηκε με τον δημιουργό των «Bluefield Burgers» Άγγελο Κατωπόδη και τώρα στέκεται στο ταμείο του μαγαζιού φωτίζοντάς το με το χαμόγελό της. Όταν μιλάμε για «Bluefield Burger», εννοούμε πολύ ποιοτικό μπιφτέκι, φτιαγμένο με τις αμερικάνικες προδιαγραφές. Δοκιμάστε το σκέτο και θα νιώσετε αμέσως την προκλητική, χοντρόκοκκη νοστιμιά του, η οποία οφείλεται στο φρέσκο κιμά από στήθος και sirloin. Το άλλο στοιχείο της ποιότητάς τους είναι τα ωραία ψωμάκια με κορυφαίο το English muffin, χειροποίητο στρογγυλό ψωμάκι από αλεύρι ολικής αλέσεως. Προσωπικώς προτιμώ αυτό με την Jack Daniels sauce για την πληθωρική καραμελωμένη σάλτσα του, στο οποίο το διάσημο ουίσκι ταιριάζει με κομματάκια ανανά.
Σπέτσες, 2298073388.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.