«Τhink Beer»: μπιραρία αλά ελληνικά

Σαράντα εννιά διαφορετικές μπίρες από όλη την Ελλάδα βγαίνουν στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μπουρνάζι.

«Τhink Beer»: μπιραρία αλά ελληνικά

Σαράντα εννιά διαφορετικές μπίρες από όλη την Ελλάδα βγαίνουν στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μπουρνάζι.

«Τhink Beer»: μπιραρία αλά ελληνικά - εικόνα 1

«Όλα Ελλάδα!» Αυτό είναι το σύνθημα του «Think Beer», της πολύ επιτυχημένης μπιραρίας στον ωραίο πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μπουρνάζι. Είναι μόνο ένα από τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει σε αυτήν τη δημοφιλή κατηγορία. Η ελληνική μικρο-ζυθοποιία ανθεί και αυτό τους επιτρέπει να έχουν στον κατάλογό τους ούτε λίγο ούτε πολύ 49 διαφορετικές ελληνικές μπίρες! Δεν περιορίζονται όμως στις μπίρες, αφού στην κουζίνα τους χρησιμοποιούν τυριά, σαλάμια, προσούτο, καβουρμά και άλλα καλούδια από μικρούς Έλληνες παραγωγούς. Μου άρεσαν τα δικά τους homemade λουκάνικα, και ειδικά εκείνα με το πράσο και το μπούκοβο αλλά και το πολύ νόστιμο κοτόπουλου. Μου άρεσε ακόμη το ελληνικό burger από κιμά προβατίνας και μοσχαριού, που έρχεται με πολύ ωραίες τηγανητές πατάτες. Πρωτότυπη ιδέα και τα κοκτέιλ μπίρας που προτείνει το «Think Beer»: ήπια τη Μεσόγειο με σπιτικό λιμοντσέλο, ρίγανη, λιαστή ντομάτα και μπίρα ΑΛΦΑ και απόλαυσα την ελαφριά βουνίσια γλύκα του με το φαγητό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.