Ώρα για κήπους και αυλές

Η νέα ειδική κατηγορία του ηλεκτρονικού οδηγού του «α» ανάβει πράσινο: ιδού μερικές δεκάδες αθηναϊκά εστιατόρια και ταβέρνες για γευστική καλοκαιρινή ανάσα.

Ώρα για κήπους και αυλές

Η νέα ειδική κατηγορία του ηλεκτρονικού οδηγού του «α» ανάβει πράσινο: ιδού μερικές δεκάδες αθηναϊκά εστιατόρια και ταβέρνες για γευστική καλοκαιρινή ανάσα.

Ώρα για κήπους και αυλές - εικόνα 1

Είστε για γεύμα ή δείπνο δίπλα στις φυλλωσιές; Αυτή τη φορά σας έχουμε μια καινούργια λίστα με εστιατόρια και ταβέρνες στα βόρεια, στα νότια και στο κέντρο της Αθήνας για φαγητό με πράσινο φόντο. Κήποι, άλση, γλαστράκια σε πλακόστρωτες αυλές, λεύκες, μουριές, πεύκα, άρωμα γιασεμιού και νυχτολούλουδου κρατάνε καλή άμυνα στο τσιμέντο της πόλης, οπότε, δείτε τη νέα κατηγορία του ηλεκτρονικού οδηγού του «α» κλικάροντας εδώ και διαλέξτε, ανάλογα με το τι τραβάει η όρεξή σας. Κρεατικά και θαλασσινά, γαστρονομία ή παρεΐστικη κρασοκατάνυξη, μπίρες, κοκτέιλ, απ’ όλα έχει ο γευστικός μπαξές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".