Ο Nobu Matsuhisa, πιστός στο ραντεβού του με τους Έλληνες fans της διάσημης japanese with a latin twist κουζίνας του, δίνει και φέτος το «παρών» στο Nobu Food Festival σε Αθήνα (30/7-1/8) και Μύκονο (2-5/8).
Ο Nobu Matsuhisa, πιστός στο ραντεβού του με τους Έλληνες fans της διάσημης japanese with a latin twist κουζίνας του, δίνει και φέτος το «παρών» στο Nobu Food Festival σε Αθήνα (30/7-1/8) και Μύκονο (2-5/8). Μαζί με τους σεφ των εστιατορίων Matsuhisa Athens και Matsuhisa Mykonos o κορυφαίος chef θα μας συστήσει τις νέες του δημιουργίες και θα δημιουργήσει ένα special Omakase menu εμπνευσμένο από την τοπική μας παράδοση, επιλέγοντας ο ίδιος αγνά, ελληνικά, προϊόντα. Το ειδικό menu συνοδεύεται από εκλεκτά κρασιά, υπό την επιμέλεια του Head Sommelier Νικόλα Γιαννόπουλου. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα βιβλία του Nobu Matsuhisa υπογεγραμμένα από τον ίδιο!
Ακόμη, για πρώτη φορά στο εστιατόριο Matsuhisa Athens – και σε συνεργασία με τους διάσημους οίκους Champagne Deutz και Champagne Moet & Chandon, μπορείτε να απολαύσετε ένα ξεχωριστό Champagne Festival, την Πέμπτη 31 Ιουλίου (Champagne Deutz) και την Παρασκευή 1 Αυγούστου (Champagne Moet & Chandon) το οποίο περιλαμβάνει, δοκιμή / γευσιγνωσία ενός απεριτίφ με σαμπάνια και δυνατότητα συνοδείας του special Omakase menu με τρία διαφορετικά ποτήρια σαμπάνιας τα οποία συνδυάζονται με τις δημιουργίες του Nobu Matsuhisa, σε ειδική τιμή.