Αποχωρεί από τη «Hytra» ο Νίκος Καραθάνος

Μετά από επτά πολύ δημιουργικά χρόνια στο πολυβραβευμένο εστιατόριο, ο γνωστός και ιδιαίτερα ταλαντούχος σεφ γυρίζει σελίδα.

Αποχωρεί από τη «Hytra» ο Νίκος Καραθάνος

Μετά από επτά πολύ δημιουργικά χρόνια στο πολυβραβευμένο εστιατόριο, ο ταλαντούχος σεφ γυρίζει σελίδα.

Αποχωρεί από τη «Hytra» ο Νίκος Καραθάνος - εικόνα 1

Μέχρι τις 31 Αυγούστου θα βλέπουμε τον Νίκο Καραθάνο στην ανοικτή κουζίνα του «Hytra» της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών και στην «Γαλάζια Hytra» στον Αστέρα. Μετά από επτά πολύ δημιουργικά χρόνια στο γνωστό γαστρονομικό εστιατόριο που έφεραν και πολλές διακρίσεις/βραβεύσεις, ο σεφ έκλεισε αυτόν τον –όπως λέει και ο ίδιος– «σημαντικό κύκλο της ζωής του». Για το τι σχεδιάζει για τη συνέχεια κάτι έχει πάρει το αυτί μας, αλλά η δημοσιογραφική δεοντολογία δεν μας επιτρέπει να αναφέρουμε όσα κυκλοφορούν για τη νέα αυτή συνεργασία μέχρι να βεβαιωθούμε ότι είναι αλήθεια. Για περισσότερες λεπτομέρειες αναμείνατε στο (ηλεκτρονικό και έντυπο)… ακουστικό σας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.