Σχάρα: Πάμε για κρέας στη Βουλιαγμένη

Μια πασίγνωστη κρεατοβέρνα με θέα θάλασσα στη Βουλιαγμένη, σε αγαστή γειτνίαση με την ψαροταβέρνα «Ψαράκι», της ίδιας ιδιοκτησίας, και με μοναδικό σύνορο ένα μπαρ.

Σχάρα: Πάμε για κρέας στη Βουλιαγμένη

Μια πασίγνωστη κρεατοβέρνα με θέα θάλασσα στη Βουλιαγμένη, σε αγαστή γειτνίαση με την ψαροταβέρνα «Ψαράκι», της ίδιας ιδιοκτησίας, και με μοναδικό σύνορο ένα μπαρ.

Σχάρα: Πάμε για κρέας στη Βουλιαγμένη - εικόνα 1

Πολύ φιλική και ζεστή αίσθηση, με τους χαμογελαστούς ιδιοκτήτες πρόθυμους να εξυπηρετήσουν, και ατμόσφαιρα θερινής χαλάρωσης στη σκεπαστή βεράντα με τις πολύχρωμες καρέκλες. Πράσινο και θάλασσα απέναντι και στο τραπέζι όλα τα κλασικά κρεατικά στη σχάρα, όπως και κάποιες πιο light προτάσεις στο πνεύμα της εποχής: μπιφτέκια από κοτόπουλο και γαλοπούλα, burger (σημειώστε ότι τον κιμά τον κόβουν μόνοι τους), rib eye, μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος και χοιρινή μπριζόλα, φιλετάκια χοιρινά, κεμπάπ, φιλέτο γαλοπούλας, κοτοσουβλάκι και μεγάλο χοιρινό σουβλάκι, συκώτι, με τα κρέατα να είναι ολόφρεσκα. Από τα ορεκτικά, στα «οπωσδήποτε» τα τραγανά, τηγανητά κολοκυθάκια σε στικ. Από εκεί και πέρα, υπάρχει σαγανάκι «μπαλωμένο», δηλαδή φύλλο κρούστας γεμιστό με τυριά, κοτόπουλο τηγανιά, λουκάνικο χωριάτικο και μοσχαρίσιο, μελιτζάνα στο φούρνο με τυρί, κυδωνάτες πατάτες με τη φλούδα και σος γιαουρτιού αλλά και πολλές σαλάτες. Κρασί χύμα, ούζο και τσίπουρο. Γλυκό τελείωμα με σουφλέ σοκολάτας, πορτοκαλόπιτα με παγωτό, σιμιγδαλένιο χαλβά, γιαούρτι με ξύσμα λεμονιού και κρέμα γάλακτος καθώς και μια nouveaute: φρούτα εποχής σαν ελαφρύ γλυκό του κουταλιού, απολύτως τραγανά κι ελάχιστα γλυκά – δοκιμάστε οπωσδήποτε το καρπούζι.

Λεωφ. Ποσειδώνος 15, Βουλιαγμένη, 2108962432, www.sxarapsaraki.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.