Gazi College Eatery: Feeling good

Ο άνετος και φωτεινός χώρος, hot spot της περιοχής από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, σε βάζει στο κέντρο της δράσης, όπως είναι στρατηγικά πλασαρισμένος σε ένα σχεδόν 360° open air χώρο, που βλέπει τη Μαρίνα Ζέας, την «πασαρέλα» και την πυρετώδη κεντρική λεωφόρο.

Gazi College Eatery: Feeling good

Ο άνετος και φωτεινός χώρος, hot spot της περιοχής από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, σε βάζει στο κέντρο της δράσης, όπως είναι στρατηγικά πλασαρισμένος σε ένα σχεδόν 360° open air χώρο, που βλέπει τη Μαρίνα Ζέας, την «πασαρέλα» και την πυρετώδη κεντρική λεωφόρο.

Gazi College Eatery: Feeling good - εικόνα 1

Τέλειο meeting point από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, γεμάτο κίνηση και ζωντάνια, φέρνει κάτι από την αύρα της Νέας Υόρκης στο μεγάλο λιμάνι και προσφέρει έναν ξεχωριστό, πολυδιάστατο τρόπο για να ζεις μοναδικές all day εμπειρίες, από τον πρωινό καφέ μέχρι την τελευταία (after) μπουκιά. Τώρα το καλοκαίρι η feeling good ατμόσφαιρα ξεκινάει από το πρωί και ξεδιπλώνεται μέχρι αργά το βράδυ με καλό φαγητό και μουσικές του κόσμου από τον DJ Mao (Μάριος Σακελλαράκης), που αλλάζουν μαζί με τις ώρες και το mix & match κοινό που έχει βρει εδώ το all day στέκι του. Αν οι άπειροι καφέδες, τα κρουασάν, οι πίτες, οι κρέπες, τα tailor made σάντουιτς, τα τοστ και οι σπιτικές μαρμελάδες δίνουν το στίγμα του πρωινού, το House Corner, ένας μπουφές με σπιτικό φαγητό στο πίσω μέρος του μαγαζιού, ανοίγει ένα άλλο κεφάλαιο από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ, με τεράστιες, δροσερές σαλάτες, πίτσα με ιταλική ζύμη, pasta με επιλογή από τέσσερα είδη ζυμαρικών και burgers, ενώ ακριβώς δίπλα του απλώνονται οι γλυκές προκλήσεις: lemon & lime τάρτα, σπιτικό αυθεντικό τιραμισού, σπασμένο τραγανό μιλφέιγ, σουφλέ σοκολάτας, κέικ με αμύγδαλα και καραμέλα… Όλα τα εδέσματα είναι χειροποίητα και φτιάχνονται με ολόφρεσκα υλικά από τον σεφ Μιχάλη Φανερωμένο και την ομάδα του. Μεγάλο κεφάλαιο στο «Gazi College Eatery» καταλαμβάνει το αλκοόλ, με επιλεγμένα κρασιά και ποτά, αλλά κυρίως με κοκτέιλ. Στο Cocktail Station ο bartender Διονύσης Πολλάτος και η ομάδα του ανεβάζουν την ένταση καθώς βραδιάζει, με δυνατές δημιουργίες κάτω από τα μπουκάλια που κρέμονται με λάστιχο πάνω από την μπάρα και ξανανεβαίνουν αυτομάτως μόλις τελειώσει το σερβίρισμα! Πολύ καλόγουστο το Upper Room στον πάνω όροφο, προσφέρεται για private εκδηλώσεις ή απλώς για άνετη κουβεντούλα και διακριτική διασκέδαση. Και αν έρθουμε πρώτοι στο ραντεβού, κανένα πρόβλημα. Θα ξεφυλλίσουμε χαλαρά τα βιβλία που βρίσκονται στις βιβλιοθήκες τριγύρω μας –δεν τα έχουν μόνο για ντεκόρ– και η ώρα θα περάσει χωρίς να το καταλάβουμε! Γρηγορίου Λαμπράκη 117, Πειραιάς, 2104100612 / Περσεφόνης 53, Γκάζι, 2103422112, www.gazicollege.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Gazi College

Γρ. Λαμπράκη 117, Πασαλιμάνι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.