Καλοκαιρινό bar στο «Τρένο στο Ρουφ»

Για τους καλοκαιρινούς μήνες, το γνωστό μουσικοθεατρικό στέκι λειτουργεί ως open air bar, με τραπεζάκια και καλλιτεχνικές δράσεις στην αποβάθρα.

Καλοκαιρινό bar στο «Τρένο στο Ρουφ»

Για τους καλοκαιρινούς μήνες, το γνωστό μουσικοθεατρικό στέκι λειτουργεί ως open air bar, με τραπεζάκια και καλλιτεχνικές δράσεις στην αποβάθρα.

Καλοκαιρινό bar στο «Τρένο στο Ρουφ» - εικόνα 1

Σε ένα άκρως κινηματογραφικό σκηνικό, έξω από τον πολιτιστικό πολυχώρο Το Τρένο στο Ρουφ, δίπλα στις ανθισμένες πικροδάφνες και στο φωτισμένο βαγόνι «Orient Express», λειτουργεί και φέτος το bar «Αποβάθρα», ένα όμορφο καλοκαιρινό στέκι για ποτό και ελαφρύ φαγητό… Όπως βέβαια είναι αναμενόμενο, ο γνωστός πολυχώρος οργανώνει εδώ και διάφορες καλλιτεχνικές δράσεις όπως τα live που γίνονται συχνά, οι προβολές και οι εκθέσεις. Στα «συν» είναι ασφαλώς και οι χαμηλές τιμές (μπύρα: € 3,50, ποτό € 5,50, φαγητό από € 4,50). Η αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ ανοίγει στο κοινό από το σούρουπο και μετά, καθημερινά εκτός Κυριακής και Δευτέρας.
Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ
Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως (10΄ με τα πόδια από τη στάση Μετρό «Κεραμεικός»), Τηλ.: 2105298922


Περισσότερες πληροφορίες

Αθηνά Ρούτση, Σπύρος Τυρέας

  • Jazz-Blues-Ethnic

Ένα μουσικό παζλ με απρόσμενες διασκευές και πρωτότυπα τραγούδια

Morange Band

  • Rock-pop-folk

Το ακουστικό κουαρτέτο ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια από τη rock, pop, R&Β και latin σκηνή

Broken Fingers

  • Jazz-Blues-Ethnic

To jazz κουαρτέτο παρουσιάζει τις πρωτότυπες συνθέσεις του με αυτοσχεδιαστική διάθεση

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.