Vincenzo: Η Ιταλία στο πιάτο

Σταθερή αξία για καλό ιταλικό φαγητό εδώ και χρόνια, το «Vincenzo» ντύνει με οικεία ατμόσφαιρα τις καθημερινές γευστικές εμπειρίες και φέρνει στα τραπεζάκια του πελάτες/φίλους από όλη την Αττική.

Vincenzo: Η Ιταλία στο πιάτο

Σταθερή αξία για καλό ιταλικό φαγητό εδώ και χρόνια, το «Vincenzo» ντύνει με οικεία ατμόσφαιρα τις καθημερινές γευστικές εμπειρίες και φέρνει στα τραπεζάκια του πελάτες/φίλους από όλη την Αττική. Ο ήσυχος, δροσερός κήπος με το πλακόστρωτο και το χαλίκι στο πίσω μέρος του εστιατορίου κλέβει τις εντυπώσεις, καθώς περιβάλλεται από δεντράκια με όμορφο φωτισμό δημιουργώντας ένα γλυκό σκηνικό για χαλαρά καλοκαιρινά βράδια. Μεγάλος ο κατάλογος, με κλασικές αλλά και πιο ανατρεπτικές δημιουργίες σε πάστες, πάντα al dente, χυλωμένα ριζότο, πολλές έξυπνες σαλάτες, κυρίως πιάτα και εξαιρετικές πίτσες με λεπτή, τραγανή ζύμη, που βγαίνουν μοσχοβολώντας προκλητικά από το λευκό ξυλόφουρνο στο κέντρο της σάλας. Άλλωστε, το «Vincenzo» έχει πιστοποιηθεί από το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο για την αυθεντικότητα των γεύσεων και την εξαιρετική ποιότητα των υλικών του. Ανάμεσα στα πολλά καλοφτιαγμένα πιάτα που προτείνει ο σεφ, θα βρείτε κάποια που εντυπωσιάζουν με την πρωτοτυπία τους όπως η πίτσα με κρέμα τρούφας και μανιτάρια, κλασικές, αλλά αξεπέραστες σπεσιαλιτέ όπως τα σπαγκέτι με μοτσαρέλα (από τη Ν. Ιταλία), μυρωδάτα ναπολιτάνικα κεφτεδάκια στο φούρνο και ορισμένες πιο λιτές, που απαιτούν όμως τέλεια υλικά και τεχνική εμπειρία, όπως το λεπτοκομμένο βελούδινο καρπάτσιο από μοσχάρι γάλακτος και η θαυμάσια ταλιάτα, άψογα ψημένη και ζουμερή. Κάθε Πέμπτη βράδυ υπάρχει live jazz μουσική, επομένως θυμηθείτε να κάνετε κράτηση.
www.vincenzoglyfada.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.