«Μουστάκι»: καθωσπρέπει καλαμάκι

Ο γουστόζικος χώρος που έκανε το ντεμπούτο του πριν λίγες μέρες στο Χαλάνδρι συνδυάζει ελληνική κρεατοφαγία και εμφαλιωμένο κρασί, «στρίβει» όμως («μουστάκι» γαρ) και λιγάκι προς τη μπάρα.

«Μουστάκι»: καθωσπρέπει καλαμάκι

Είναι… κύριος. Είναι και στιλάτος. Αυτό το καινούργιο, ανοιχτόκαρδο, μοντέρνων τόνων ψητοπωλείο «φοράει» φωτιστικά από old fashioned καπέλα, artworks με οινόφιλη αύρα, σύγχρονα ξύλινα έπιπλα και καπιτονέ καναπέδες. Στο «Μουστάκι» σερβίρουν –μέσα, στην μπροστινή πρασιά και στη μικρή πίσω αυλή– χειροποίητα καλαμάκια, καρέ αρνιού, μπιφτέκι μοσχαρίσιο, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.α. (plus κάποια πιάτα ημέρας). Τα συνδυάζουν με γύρω στις είκοσι, κυρίως ντόπιες ετικέτες κρασιού, αν και δεν λείπουν και ορισμένες του ξένου αμπελώνα, ενώ θα βρείτε και αρκετές επιλογές με το ποτήρι. Μετά τα μεσάνυχτα που κλείνει η κουζίνα, έχουν πρόθεση να συνεχίζουν με κοκτέιλ κρασιού και ποτό. Δείχνει ένα καθημερινό σενάριο κρεατοφαγίας φιλικό και προσεγμένο, περισσότερα όμως θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.
Λεωφ. Πεντέλης 104 & Μεταμορφώσεως 1, Χαλάνδρι, 2106891070.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.