Αλλαγές στην Γαλάζια Ακτή του του Σχινιά! Ο χώρος της παραλίας, που ξεκινάει επισήμως το καλοκαίρι του το Σάββατο 7/6 με νέα διαμόρφωση και family profile (βλέπε δραστηριότητες για παιδιά) θα’ ναι αγνώριστος, ενώ δεν θα αργήσει και η μοντέρνα ταβέρνα, το opening της οποίας έχει προγραμματιστεί για τις 15/6. Η «Γαλάζια Ακτή» στην νέα της εποχή έχει ένα γευστικό concept με ελληνικό πρόσημο και την υπογραφή του Χρήστου Σοκόλη (βλ. «Fresh», «Μargherita pizza artigianale» κ.α.), το οποίο θα συνδυάζει μια ικανή γκάμα προτάσεων στεριάς και θαλάσσης -από τηγανητό ψαράκι και καραμελωμένο χταπόδι μέχρι κριθαρότο με θαλασσινά και κρέατα της ώρας- με ούζα, τσίπουρα και μπίρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες. Από ό,τι μάθαμε, τα ως επί το πλείστον βιολογικά ζαρζαβατικά τους θα τα παίρνουν από τα Μεσόγεια, για τα μυριστικά θα έχουν δικό τους κήπο, ακριβώς δίπλα, όπως θα έχουν κι ένα φούρνο για να ψήνουν τα δικά τους ψωμιά και να τροφοδοτούν με αρτοποιήματα και την κάρτα του παράκτιου snacking. Χειροποίητο ψωμί (ακόμη και) για club sandwich. Καλό ακούγεται…
Λεωφόρος Ποσειδώνος, Σχινιάς Αττικής, 2294055800.
Γαλάζια Ακτή σε νέα εποχή
Αυτό το κομμάτι της παραλίας του Σχινιά θα το βρείτε… καινούργιο. Και μαζί του, σε καμιά δεκαριά ημέρες, μια επίσης καινούργια μοντέρνα ταβέρνα.