Γαλάζια Ακτή σε νέα εποχή

Αυτό το κομμάτι της παραλίας του Σχινιά θα το βρείτε… καινούργιο. Και μαζί του, σε καμιά δεκαριά ημέρες, μια επίσης καινούργια μοντέρνα ταβέρνα.

Γαλάζια Ακτή σε νέα εποχή

Αλλαγές στην Γαλάζια Ακτή του του Σχινιά! Ο χώρος της παραλίας, που ξεκινάει επισήμως το καλοκαίρι του το Σάββατο 7/6 με νέα διαμόρφωση και family profile (βλέπε δραστηριότητες για παιδιά) θα’ ναι αγνώριστος, ενώ δεν θα αργήσει και η μοντέρνα ταβέρνα, το opening της οποίας έχει προγραμματιστεί για τις 15/6. Η «Γαλάζια Ακτή» στην νέα της εποχή έχει ένα γευστικό concept με ελληνικό πρόσημο και την υπογραφή του Χρήστου Σοκόλη (βλ. «Fresh», «Μargherita pizza artigianale» κ.α.), το οποίο θα συνδυάζει μια ικανή γκάμα προτάσεων στεριάς και θαλάσσης -από τηγανητό ψαράκι και καραμελωμένο χταπόδι μέχρι κριθαρότο με θαλασσινά και κρέατα της ώρας- με ούζα, τσίπουρα και μπίρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες. Από ό,τι μάθαμε, τα ως επί το πλείστον βιολογικά ζαρζαβατικά τους θα τα παίρνουν από τα Μεσόγεια, για τα μυριστικά θα έχουν δικό τους κήπο, ακριβώς δίπλα, όπως θα έχουν κι ένα φούρνο για να ψήνουν τα δικά τους ψωμιά και να τροφοδοτούν με αρτοποιήματα και την κάρτα του παράκτιου snacking. Χειροποίητο ψωμί (ακόμη και) για club sandwich. Καλό ακούγεται…
Λεωφόρος Ποσειδώνος, Σχινιάς Αττικής, 2294055800.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.