Το «Kiku» πάει (και) Βουλιαγμένη

Το «Kiku Seaside» ξεκινάει το καλοκαίρι του στη Βουλιαγμένη στις 27/5, με κοκτείλ και γιαπωνέζικες γεύσεις με την υπογραφή του Χρόνη Δαμαλά.

Το «Kiku» πάει (και) Βουλιαγμένη

Φέτος το γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο αποφάσισε να παίξει σε διπλό ταμπλό και να εμφανίσει εκτός από αυτήν της Μυκόνου, στο «Cavo Tagoo», και μια αθηναϊκή καλοκαιρινή εκδοχή, στο χώρο του «Coast» της Βουλιαγμένης. Μια συνεργασία του Γιάννη Μωράκη, του Γιώργου Ανδρούτσου και του Γιώργου Μελισσάρη, το «Κiku Seaside» έχει χαρακτήρα lounge bar-restaurant, τον ταλαντούχο Χρόνη Δαμαλά (φωτό) να υπογράφει την κουζίνα και μια ικανή θερινή κοκτεϊλική γκάμα: Υuuka με τζιν, cherry brandy, φρέσκο λάιμ, αγγουράκι και ginger ale, Reika με τεκίλα, βανίλια, κανέλα, μαρμελάδα σύκου και φρέσκο λάιμ…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".