Φέτος το γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο αποφάσισε να παίξει σε διπλό ταμπλό και να εμφανίσει εκτός από αυτήν της Μυκόνου, στο «Cavo Tagoo», και μια αθηναϊκή καλοκαιρινή εκδοχή, στο χώρο του «Coast» της Βουλιαγμένης. Μια συνεργασία του Γιάννη Μωράκη, του Γιώργου Ανδρούτσου και του Γιώργου Μελισσάρη, το «Κiku Seaside» έχει χαρακτήρα lounge bar-restaurant, τον ταλαντούχο Χρόνη Δαμαλά (φωτό) να υπογράφει την κουζίνα και μια ικανή θερινή κοκτεϊλική γκάμα: Υuuka με τζιν, cherry brandy, φρέσκο λάιμ, αγγουράκι και ginger ale, Reika με τεκίλα, βανίλια, κανέλα, μαρμελάδα σύκου και φρέσκο λάιμ…
Το «Kiku» πάει (και) Βουλιαγμένη
Το «Kiku Seaside» ξεκινάει το καλοκαίρι του στη Βουλιαγμένη στις 27/5, με κοκτείλ και γιαπωνέζικες γεύσεις με την υπογραφή του Χρόνη Δαμαλά.