Costa Navarino: οι επαγγελματίες της εστίασης στα θρανία

Δωρεάν σεμινάρια γαστρονομίας για τους επαγγελματίες της εστίασης, με στόχο την ανάδειξη της μεσσηνιακής κουζίνας και την ενίσχυση των τοπικών προϊόντων, πραγματοποιούνται στις 5-7/5 στην «Costa Navarino».

Costa Navarino: οι επαγγελματίες της εστίασης στα θρανία

Δωρεάν σεμινάρια γαστρονομίας για τους επαγγελματίες της εστίασης, με στόχο την ανάδειξη της μεσσηνιακής κουζίνας και την ενίσχυση των τοπικών προϊόντων, πραγματοποιούνται στις 5-7/5 στην «Costa Navarino».

Costa Navarino: οι επαγγελματίες της εστίασης στα θρανία - εικόνα 1

Είναι η δεύτερη χρονιά που το Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη», σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και υπό την αιγίδα του περιοδικού Αθηνόραμα και των Χρυσών Σκούφων, διοργανώνει δωρεάν σεμινάρια γαστρονομίας για τους επαγγελματίες της εστίασης με στόχο την ανάδειξη της μεσσηνιακής κουζίνας και την ενίσχυση των τοπικών προϊόντων. Κάθε ένα από τα τρία τρίωρα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στις 5, 6 και 7 Μαΐου στο «Navarino Dunes» του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Costa Navarino» θα έχει θεωρητικό και πρακτικό κύκλο, και θα «κλείνει» με γευσιγνωσία. Οι εισηγητές θα παρουσιάσουν στους γύρω στους 150 συμμετέχοντες (μάγειρες, ιδιοκτήτες εστιατορίων και ξενοδοχειακών μονάδων κ.α.) ενδιαφέροντα στοιχεία, παραδείγματα και προτάσεις που αφορούν τόσο στην γευστική κουλτούρα του τόπου όσο και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της εστίασης, ενώ τρεις σημαντικοί εκφραστές της ελληνικής γαστρονομίας, ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Δόξης Μπεκρής και η Νένα Ισμυρνόγλου, θα μαγειρέψουν μεσσηνιακές συνταγές. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το βρείτε στα www.kalamatacvb.gr & www.messinianchamber.gr Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο 2721062212.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.