«Βαρούλκο»: Από την Πειραιώς στο…Μικρολίμανο!

Το αγαπημένο μας «Βαρούλκο» μετακομίζει από την Πειραιώς στο Μικρολίμανο, και θα δουλεύει πλέον όλη μέρα με σύνθημά του «Απλά το Μεσημέρι, Κλασσικά το Βράδυ».

«Βαρούλκο»: Από την Πειραιώς στο…Μικρολίμανο!

Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι από τις εμβληματικές μορφές της ελληνικής γαστρονομίας βραβευόμενος επί 21 συναπτά έτη με Χρυσό Σκούφο. Με μια πολύ συγκινητική επιστολή που διατρέχει την ιστορία του, μας πληροφόρησε ότι το αγαπημένο μας «Βαρούλκο» μετακομίζει από την Πειραιώς στο Μικρολίμανο, Κουμουνδούρου 52, εκεί που ήταν παλιότερα τα «Τρεχαντήρια». Το εστιατόριο θα δουλεύει πλέον όλη μέρα με σύνθημά του «Απλά το Μεσημέρι, Κλασσικά το Βράδυ». Αυτό σημαίνει ότι στο μεσημεριανό μενού θα βρίσκεις δημοφιλή πιάτα της ελληνικής ψαροταβέρνας σαν την ταραμοσαλάτα και ρεγγοσαλάτα, την ψητή σαρδέλα αλλά με υπογραφή Λαζάρου και σε πολύ προσιτές τιμές, όπως επίσης και το μουσακά με καραβίδα και τα αχνιστά μύδια. Ο Λευτέρης θα καθιερώσει επίσης και μενού degustation για ούζο και τσίπουρο με πολλά μικρά πιατάκια στα 20-22 ευρώ. Το καινούργιο «Βαρούλκο» σε πολύ θαλασσινό στυλ με μνήμες από το πρώτο μαγαζί στον Πειραιά, στη Διστόμου, ετοιμάζεται και αναμένεται να λειτουργήσει 15 με 20 Μαΐου, οπότε και θα μεταφερθεί. Ο Λαζάρου ανακοινώνει επίσης ότι σταματάει την συνεργασία του με το «Kool Life» στην Εκάλη και δημιουργεί το «White Star» με δική του ομάδα στη Μύκονο που θα σερβίρει κουζίνα «Βαρούλκου».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.