Ο Μιχάλης Νουρλόγλου είχε δυνατό χειμώνα στο «Αbovo»: πιο ώριμη η κουζίνα του, δημιουργική, ισορροπημένη, νόστιμη, φέτος κέρδισε και τον πρώτο της Χρυσό Σκούφο. Τώρα που την έπιασε η ανανεωτική διάθεση της άνοιξης άνθησε και μια σειρά από νέα πιάτα: το ορτύκι έγινε κοντοσούβλι με κουσκουσάκι αρωματισμένο με αμύγδαλα και μανταρίνι, η σούπα από φρέσκο καβούρι Σκοτίας και γλυκιά πάπρικα που την είχαμε δοκιμάσει ως amuse bouche έχει πλέον κερδίσει τη θέση της στο μενού, ενώ τα κανελόνια γεμιστά με μοσχαρίσια ουρά και σάλτσα με γκοργκοντζόλα ή το ιβηρικό γουρουνάκι με πολέντα και σάλτσα gastrique ακούγονται ιδιαίτερα ενδιαφέροντα.
Ανοιξιάτικο «Abovo»
Είστε για κοντοσούβλι με κουσκουσάκι αρωματισμένο με αμύγδαλα και μανταρίνι και ιβηρικό γουρουνάκι με πολέντα και σάλτσα gastrique;