«La Gabinoteca»: απευθείας από τη Μαδρίτη

Ένα πολύ πετυχημένο και ιδιαίτερα δημιουργικό μαδριλένικο tapas bar ετοιμάζεται να κάνει αθηναϊκή εμφάνιση, πιθανότατα στα μέσα του Μαΐου.

«La Gabinoteca»: απευθείας από τη Μαδρίτη

Ελπίζω να είστε έτοιμοι για μια σειρά από funky μικρά πιατάκια του τύπου «μια μη αυθεντική σαλάτα του Καίσαρα», ένα «el potito» (ένα γυάλινο βαζάκι που κρύβει στο εσωτερικό του ένα πλούσιο συνδυασμό αυγού, πατάτας και τρούφας) ή μια hamburguesa (burger ισπανιστί, τέλειο δεν είναι;) de tartare, γιατί ένα πολύ πετυχημένο ισπανικό δημιουργικό tapas bar ετοιμάζεται να κάνει αθηναϊκή εμφάνιση, πιθανότατα στα μέσα του Μαΐου ή λίγο αργότερα. Ο λόγος για το «La Gabinoteca» -ένα project μοντέρνο και κουλ, που άνετα το λες Μαδριλένικο highlight- το οποίο από την Calle de Fernández de la Hoz θα φτάσει, μέχρι το δικό μας Κεφαλάρι. Η εδώ κουζίνα θα εκπαιδευτεί από τους ισπανούς μάγειρες, και το μενού θα διαμορφωθεί ανάλογα...

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.