Αλλαγές ενόψει του καλοκαιριού για το ελληνικό εστιατόριο του μυκονιάτικου ξενοδοχείου «Belvedere»: το «Belvedere Restaurant» ανανέωσε τόσο το χώρο του, όσο και τη γευστική του πρόταση. Πάντα με ελληνικά υλικά και παραδοσιακές και ευρύτερα μεσογειακές προσλαμβάνουσες, με τον Νίκο Ζερβό να έχει αναλάβει το τιμόνι της κουζίνας μετά τον George Kalombaris, η καινούργια κάρτα, πλούσια σε εναλλαγές δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και δημιουργική. Αν λοιπόν σχεδιάζετε Πάσχα στο νησί, είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε τα πιάτα του νέου executive chef του «Belvedere Club» στον καλαίσθητο, λιτής αισθητικής χώρο του εστιατορίου. Έχει ήδη ξεκινήσει, εδώ και λίγες μέρες, με πρωινό και brunch, σε πλήρη λειτουργία όμως θα το βρείτε από τις 15/4 και μετά, με πιάτα όπως το μιλφέιγ λαχανικών με μανούρι, λούτσα, λάδι βασιλικού και οξύμελου, οι ταλιατέλες λαχανικών με φρούτα, καπνιστό χέλι, βινεγκρέτ πορτοκάλι και ξύδι γιασεμιού και οι μαρουλοντολμάδες με καραβίδα, πούρε παντζαριού και μους αυγολέμονο (φωτό), ενώ και τα επιδόρπια θα έχουν ανάλογα παιχνιδιάρικη διάθεση, βλέποντας με άλλο μάτι τον ελληνικό καφέ, το λουκούμι, τα σμυρναίικα κουλούρια…
Χώρα Μυκόνου, 22890/25122.
Τα νέα του «Βelvedere Restaurant»
Ανανεωμένος ο χώρος και καινούργια γευστική πρόταση, την οποία πλέον υπογράφει ο Νίκος Ζερβός, για το εστιατόριο του ξενοδοχείου «Βelvedere» στη Χώρα.