Η καινούργια τρατορία της Γλυφάδας έκανε πρεμιέρα πριν από καμιά λίγες ημέρες, με… παραγωγό τον Τάκη Βερέμη (ιδιοκτήτη της StraDa Films), γευσι-σκηνοθέτη τον Κώστα Τσίγκα κι έναν θολωτό πετρόφουρνο να πρωταγωνιστεί στην ανοικτή κουζίνα της. Τα αμερικάνικα tin ceilings, τα ιταλικά πλακάκια με τα γεωμετρικά μοτίβα και οι πολυκαιρισμένοι, «ακατέργαστοι» τοίχοι, όπου θα δείτε να κυριαρχεί μια προσωπογραφία του Ντε Νίρο ζωγραφισμένη σε μέταλλο, στήνουν ένα σύγχρονο σκηνικό, ζεστό και προσεγμένο, ενώ και η γευστική της πρόταση δείχνει ενδιαφέρουσα: στο μενού της «Cantinetta» φιγουράρουν πίτσα με μπροκολάκια, caciocavallo, λουκάνικο και καυτερή πιπεριά, παπαρδέλες με ραγού από κουνέλι και αρωματικό σαλάμι finocchiona (φωτό), agnolotti γεμιστά με γκορκοντζόλα και ραντίκιο, με fonduta και πανσέτα και άλλα πολλά.
Μια «Cantinetta» σε... πρώτη προβολή
Η καινούργια τρατορία της Γλυφάδας έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες, με… παραγωγό τον Τάκη Βερέμη (StraDa Films), και γευσι-σκηνοθέτη τον Κώστα Τσίγκα.