Νέο γευστικό εγχείρημα για τον Τάσο Ιωαννίδη (βλ. «Matsuhisa» σε Αθήνα και Μύκονο, «Μarechiarro Pizza» στη Μύκονο κ.α.), αυτή την φορά στο κέντρο της πόλης. Ετοιμάζει, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, στην όμορφη στοά Σπύρου Μήλιου στο City Link, ένα σύγχρονο all-day εστιατόριο που θα ακούει στο όνομα «City Bistro». Ο χώρος, παρότι δεν είναι πολύ μεγάλος, χωράει αρκετές παράλληλες δραστηριότητες: μια ανοικτή κουζίνα με μεσογειακές δημιουργικές διαθέσεις -καθήκοντα operation chef έχει αναλάβει o Νίκος Ζερβός-, έναν in house φούρνο, μπαρ και τραπέζια φαγητού. Θα μπορείς προφανώς να καθίσεις και στη μπάρα του εξωτερικού ντεκ. Το «City Bistrot», σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες μας, θα ανοίξει τις πόρτες του στα μέσα του Μαρτίου, με manager τον Μιχάλη Λαδά. Σε βάθος χρόνου, επίσης στην αριστερή πλευρά της στοάς μπαίνοντας από τη Βουκουρεστίου, θα δημιουργηθεί και ένα deli, με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Περιμένουμε, λοιπόν, και το μεν και το δε.
«City Bistro» στο City Link
All day με αξιώσεις: το νέο γευστικό project του Τάσου Ιωαννίδη, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε στην στοά Σπύρου Μήλιου.