«City Bistro» στο City Link

All day με αξιώσεις: το νέο γευστικό project του Τάσου Ιωαννίδη, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε στην στοά Σπύρου Μήλιου.

«City Bistro» στο City Link

Νέο γευστικό εγχείρημα για τον Τάσο Ιωαννίδη (βλ. «Matsuhisa» σε Αθήνα και Μύκονο, «Μarechiarro Pizza» στη Μύκονο κ.α.), αυτή την φορά στο κέντρο της πόλης. Ετοιμάζει, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, στην όμορφη στοά Σπύρου Μήλιου στο City Link, ένα σύγχρονο all-day εστιατόριο που θα ακούει στο όνομα «City Bistro». Ο χώρος, παρότι δεν είναι πολύ μεγάλος, χωράει αρκετές παράλληλες δραστηριότητες: μια ανοικτή κουζίνα με μεσογειακές δημιουργικές διαθέσεις -καθήκοντα operation chef έχει αναλάβει o Νίκος Ζερβός-, έναν in house φούρνο, μπαρ και τραπέζια φαγητού. Θα μπορείς προφανώς να καθίσεις και στη μπάρα του εξωτερικού ντεκ. Το «City Bistrot», σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες μας, θα ανοίξει τις πόρτες του στα μέσα του Μαρτίου, με manager τον Μιχάλη Λαδά. Σε βάθος χρόνου, επίσης στην αριστερή πλευρά της στοάς μπαίνοντας από τη Βουκουρεστίου, θα δημιουργηθεί και ένα deli, με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Περιμένουμε, λοιπόν, και το μεν και το δε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.