Τρεις και η τρούφα

Φετιχοποιημένο, λουσάτο, στην εποχή του, αυτό το εξαιρετικό μανιτάρι συχνάζει σε τρία αθηναϊκά εστιατόρια.

Τρεις και η τρούφα

Φετιχοποιημένο, λουσάτο, στην εποχή του, αυτό το εξαιρετικό μανιτάρι συχνάζει στο…

Luna Rossa

Τρεις και η τρούφα - εικόνα 1

Έχει παράδοση στην απευθείας εισαγωγή λευκής και μαύρης τρούφας από την Alba και τη Norcia και προτείνει 9 διαφορετικούς τρόπους να την απολαύσεις φρέσκια: γεμιστά ραβιόλια με πατέ φουαγκρά, μοσχαρίσιο φιλέτο με αβγό ή χειροποίητα ταλιολίνι κ.ά.

Σωκράτους 213, Καλλιθέα (πίσω από το Ωνάσειο), 2109423777, 6944395246.

Da Bruno

Τρεις και η τρούφα - εικόνα 2

Στο εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου η λευκή τρούφα από την Alba θα δίνει τον τόνο μέχρι τις 22/12. Αρωματίζει τα ταλιολίνι, το μοσχαρίσιο καρπάτσιο, τα αβγά μάτια, τα μοσχαρίσια σκαλοπίνια με σάλτσα παρμεζάνας…

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Παλαιό Φάληρο, 2109818959.

Sale & Pepe

Τρεις και η τρούφα - εικόνα 3

Πιστό στο ραντεβού του, το μενού της τρούφας φέρνει ζωμό φασιανού με Amarine, αβγά Barzotte στον ατμό και μαύρη τρούφα, ένα ριζότο από Carnaroli με κολοκύθα, μανιτάρια και λευκή τρούφα, μασκαρπόνε με λευκή τρούφα, Armagnac και όχι μόνο.

Αριστίππου 34, Κολωνάκι, 2107234102.

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.