Είναι οι δωροκάρτες του JukeBooks το καλύτερο δώρο για κάθε audio-bookworm;

Φέτος τα Χριστούγεννα χαρίστε στους αγαπημένους σας την ευκαιρία να γνωρίσουν τη μεγαλύτερη συνδρομητική πλατφόρμα audiobooks στα ελληνικά.

JukeBooks


Φέτος τα Χριστούγεννα χαρίστε στους αγαπημένους σας την ευκαιρία να γνωρίσουν το JukeBooks, τη μεγαλύτερη συνδρομητική πλατφόρμα audiobooks στα ελληνικά και την μεγάλη συλλογή της με εκατοντάδες τίτλους βιβλίων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων. Μέσα σε ένα φιλικό για τον χρήστη περιβάλλον η εφαρμογή, που εμπλουτίζεται καθημερινά με νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους, προσφέρει μια τεράστια γκάμα από δυνατότητες και εξατομικευμένα εργαλεία. Από διεθνή best sellers, νέες κυκλοφορίες, παιδικό βιβλίο, κλασική λογοτεχνία, αστυνομικά μυθιστορήματα, ιστορία ή αυτοβελτίωση μέχρι θρίλερ: ό,τι κι αν ψάχνετε η πολυσυλλεκτική audio-βιβλιοθήκη του JukeBooks το έχει!

Μάλιστα, η ποικιλία στις επιλογές δεν σταματά εκεί αφού η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους μεγάλους και μικρότερους βιβλιόφιλους να επιλέξουν την επόμενη ακρόασή τους βάσει του διάθεσιμου χρόνου τους (π.χ. ακροάσεις για 4 ή 5 ώρες), τον αφηγητή ή αλλές προσωπικές παραμέτρους. Γνωστοί ηθοποιοί, τραγουδιστές, συγγραφείς χαρίζουν τη φωνή τους στα audiobooks αναβαθμίζοντας την εμπειρία της ακρόασης. Επίσης, το JukeBooks, φιλοξενεί ένα section με επιλεγμένα podcasts από την δημοφιλή πλατφόρμα του Soundis αλλά και το "Behind the book", μια σειρά συνεντεύξεων των αγαπημένων σας συγγραφέων.

Για να δωρίσετε μια από τις τρεις δωροκάρτες του JukeBooks για απεριόριστη πρόσβαση 3, 6 ή 12 μηνών - αξίας € 26,99, € 49,99 και € 79,99, αντίστοιχα - επισκεφτείτε τη νέα σελίδα της πλατφόρμας.


Δύο νέοι τίτλοι για μικρούς και μεγάλους βιβλιοφάγους

"Η εγγονή του Αι Βασίλη και η εξαφάνιση των ξωτικών"

Η εγγονή του Αι Βασίλη και η εξαφάνιση των ξωτικών

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου διαβάζει το βιβλίο της Αμάντας Μιχαλοπούλου "Η εγγονή του Αι Βασίλη και η εξαφάνιση των ξωτικών" (εκδόσεις Καστανιώτη). Στο νέο τόμο με τις περιπέτειες της εγγονής του Αϊ-Βασίλη συμβαίνει κάτι τρομερά αναπάντεχο: εξαφανίζονται τα ξωτικά. Η εγγονή αναλαμβάνει δράση και με το φακό του ντετέκτιβ αναζητά τα ίχνη τους σ’ όλο τον κόσμο: από τη Μεσόγειο έως την Κίνα και από το Μαρόκο έως τη Νέα Υόρκη.

"Από ήλιο σε ήλιο: Αποσπερίτης" 

Από ήλιο σε ήλιο: Αποσπερίτης

Με αφορμή τη ματωμένη απεργία της Σερίφου η Μαίρη Κόντζογλου υπογράφει ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τον έρωτα, έναν αγώνα και έναν τόπο που γέννησε θεούς και ήρωες (εκδόσεις Μεταίχμιο). Αφηγείται η Ειρήνη Καζάκου

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

ΥΠΠΟ: Δρομολογούνται έργα προστασίας και αποκατάστασης του Κάστρου της Μεθώνης

Τα έργα περιλαμβάνουν την οχυρωμένη Ακρόπολη, τη διαδρομή πρόσβασης, τους προμαχώνες, το περιτείχισμα και τις πύλες του Κάστρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/05/2024

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Ιρλανδικό ξεφάντωμα στο Άλσος Περιστερίου

Ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στην Ιρλανδία, διαφορετικοί κόσμοι που ενώνονται στο ΚΠΙΣΝ και ό,τι μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 18 έως 24/5.

Η Monumenta "καταγράφει τα κτίρια του Πειραιά"

Το πρόγραμμα στοχεύει στην καταγραφή των κτιρίων που χτίστηκαν στον Πειραιά κατά την περίοδο 1834-1940 και διατηρούνται.

Με 59 πρωτότυπες εκδηλώσεις συνεχίζεται το This is Athens City Festival 2024

Δείτε τις δωρεάν δράσεις που ετοιμάζει το μεγαλύτερο φεστιβάλ της πόλης τις επόμενες μέρες.

Έργα αναβάθμισης του αρχαιολογικού χώρου του Λόγγου στην Έδεσσα

Στόχος του Υπουργείου Πολιτισμού είναι να αναβαθμιστεί το πολιτιστικό και τουριστικό προφίλ της Έδεσσας, ως προορισμού που συνδυάζει πλούσιο μνημειακό απόθεμα όλων των περιόδων, αλλά και απαράμιλλο φυσικό περιβάλλον

Καλό το θέαμα, αλλά τι μένει μετά τα κομφετί;

Μερικές σκέψεις από το Μάλμε στα Εξάρχεια και από τη Νέα Φιλαδέλφεια στη Γάζα.

H Πλατεία Εξαρχείων σχεδόν εξαφανισμένη από τις εργασίες για το μετρό

Η νέα επέκταση του εργοταξίου του μετρό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους κατοίκους, οι οποίοι παραπονιούνται για τον πλέον ασφυκτικά περιορισμένο χώρο στην Πλατεία Εξαρχείων.