Φεστιβάλ Νεανικής Δημιουργίας: Παράταση της ανοιχτής πρόσκλησης σε νέους δημιουργούς

Το θέατρο Γκράβας ανοίγει τις πόρτες του σε νέους δημιουργούς και διοργανώνει ένα δεκαήμερο εκδηλώσεων με στόχο την ανάδειξη της νεανικής δημιουργικότητας και τηςελεύθερης έκφρασης.

Γκράβα

Παρατείνεται έως την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 η ανοιχτή πρόσκληση για την υποβολή ολοκληρωμένων προτάσεων συμμετοχής στο Φεστιβάλ Νεανικής Δημιουργίας, που θα διεξαχθεί από 1 έως 10 Ιουλίου 2024 στο θέατρο Γκράβας.

Η υποβολή προτάσεων για το φεστιβάλ γίνεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα festival.opanda.gr. Η αξιολόγηση, η επιλογή και ο προγραμματισμός των προτάσεων που θα υποβληθούν, θα πραγματοποιηθούν από την Επιτροπή Πολιτισμού του ΟΠΑΝΔΑ. 

Το θέατρο Γκράβας, σε μια περιοχή με παράδοση στα νεανικά μουσικά συγκροτήματα (ροκ, rap, hip hop, κ.α.), καθώς και σε διάφορες μορφές εναλλακτικής πολιτιστικής δημιουργίας, υποδέχεται νέους και μαθητές για ένα εκρηκτικό δεκαήμερο εκδηλώσεων, που ενισχύουν και αναδεικνύουν τη νεανική δημιουργικότητα και την ελεύθερη έκφραση, μεταδίδοντας το ρυθμό, τη ζωντάνια και τη θετική ενέργεια των νέων καλλιτεχνών.

  •  Συναυλίες με νεανικά μουσικά συγκροτήματα rock, rap, hip hop,  
  •  Συνάντηση μαθητικών συγκροτημάτων 
  •  Συνάντηση μουσικών σχολείων 
  •  Παραστάσεις stand up comedy
  •  Σύγχρονος χορός και street dancing
  •  Προβολή ταινιών μικρού μήκους απόφοιτων κρατικών και ιδιωτικών σχολών

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με την ανοικτή πρόσκληση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email festivalopanda24@gmail.com.

Το Φεστιβάλ Νεανικής Δημιουργίας, είναι ένα από τα τέσσερα φεστιβάλ, που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο 2024, σε γειτονιές, σε πλατείες και σε πάρκα στις επτά δημοτικές κοινότητες της Αθήνας, στα ανοιχτά θέατρα Γκράβας και Κολωνού και στο Άλσος Γουδή, το πρόγραμμα των οποίων επιμελείται ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Έργα αναβάθμισης του αρχαιολογικού χώρου του Λόγγου στην Έδεσσα

Στόχος του Υπουργείου Πολιτισμού είναι να αναβαθμιστεί το πολιτιστικό και τουριστικό προφίλ της Έδεσσας, ως προορισμού που συνδυάζει πλούσιο μνημειακό απόθεμα όλων των περιόδων, αλλά και απαράμιλλο φυσικό περιβάλλον

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/05/2024

Καλό το θέαμα, αλλά τι μένει μετά τα κομφετί;

Μερικές σκέψεις από το Μάλμε στα Εξάρχεια και από τη Νέα Φιλαδέλφεια στη Γάζα.

H Πλατεία Εξαρχείων σχεδόν εξαφανισμένη από τις εργασίες για το μετρό

Η νέα επέκταση του εργοταξίου του μετρό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους κατοίκους, οι οποίοι παραπονιούνται για τον πλέον ασφυκτικά περιορισμένο χώρο στην Πλατεία Εξαρχείων.

Οι "Ανοιχτές Πόρτες" φέτος στο Κτήμα Αβαντίς θα είναι μία μεγάλη και διπλή γιορτή

Οι φετινές "Ανοιχτές Πόρτες" συμπίπτουν με τα 30 χρόνια του Οινοποιείου για αυτό και το πρόγραμμα στις 18-19 Μαίου τα έχει όλα!

Ολοκλήρωση εργασιών προστασίας στον ναό του Αγίου Αθανασίου Αφιδνών

Οι εργασίες υλοποιήθηκαν σύμφωνα με τις εγκεκριμένες από το ΥΠΠΟ μελέτες για την στερέωση και αποκατάσταση του ναού και την συντήρηση του τοιχογραφικού διακόσμου του.

Τι θα φέρει αυτό το καλοκαίρι στο ΚΠΙΣΝ;

Συναυλίες, θερινό σινεμά, sleepovers με πανσέληνο και υπαίθριες εκθέσεις με ελεύθερη είσοδο δίνουν την αφορμή να κατηφορίσουμε στο πιο δροσερό σημείο της πόλης.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Οινοτουρισμού

Η Υπουργός Τουρισμού επεσήμανε ότι το Συμβούλιο αποτελεί ένα ουσιαστικό εργαλείο το οποίο μπορεί να αναδείξει τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρει ο Οινοτουρισμός για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας συνολικά.