Eftihiadis Wine Accessories: Τα αξεσουάρ που μετατρέπουν την εμπειρία του κρασιού σε γιορτή

Eftihiadis Wine Accessories

Βύνος...δηλαδή οίνος! Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα αναδύει τέχνη και εκπέμπει πολιτισμό. Το κρασί άλλωστε το οποίο κρύβει μέσα του μία μεγάλη ιεροτελεστία αναδεικνύεται μέσα από μία σειρά από αξεσουάρ που τελικώς κάνουν την εμπειρία της οινοποσίας ολοκληρωμένη, μοναδική και φυσικά απολαυστική.

Η εταιρεία Eftihiadis Wine Accessories όπου φέτος κλείνει τρεις επιτυχημένες δεκαετίες στο χώρο του κρασιού (πλέον και με νέο κατάστημα) διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να προσδώσει στο αγαπημένο προϊόν όλων την αίγλη που πραγματικά του αξίζει. Τα αξεσουάρ ή εργαλεία για το κρασί είναι διαφόρων τύπων και κατηγοριών και αφορούν είτε το σερβίρισμα, την αποθήκευση και την μετάγγιση είτε το αισθητικό κομμάτι ώστε να προσθέσουν εκείνη την πινελιά στη γευσιγνωσία ή στο δείπνο που θα κάνει την διαφορά στον επισκέπτη και καταναλωτή.

Eftihiadis Wine Accessories

Τα εξειδικευμένα αξεσουάρ που η Eftihiadis Wine Accessories διαθέτει στην ατζέντα της προσδίδουν στο κρασί ποιότητα και ταυτότητα ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζει τις υπηρεσίες και απογειώνει το αποτέλεσμα. Από τον επαγγελματικό εξοπλισμό των ξενοδοχείων, της κάβας, των Οινοποιίων ή των εστιατορίων μέχρι τον οινόφιλο καταναλωτή οι υπηρεσίες της υπογράφονται με τον πιο σύγχρονο και πρωτότυπο τρόπο δίνοντας άλλη νότα στη τέχνη σερβιρίσματος και συντήρησης του προιόντος.

Eftihiadis Wine Accessories

Με μία μεγάλη γκάμα από καράφες, κρυστάλλινα ποτήρια Spiegelau, μοναδικούς
custom Ιταλικούς συντηρητές κρασιού, ανοιχτήρια, σαμπανιέρες, πώματα, αντλίες συντήρησης και κάθε είδους αξεσουάρ των μεγαλύτερων οίκων παγκοσμίως που μετατρέπουν την εμπειρία του κρασιού σε μία μεγάλη γιορτή, βρίσκεται δίπλα στον επαγγελματία αλλά και στον καταναλωτή ανεβάζοντας τον πήχη και δημιουργώντας τάση και πρόταση!

Μετσόβου 44, Παλαιό Φάληρο, 2109889083,
Eftihiadis_Wine_Accessories, eftihiadis.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

ΥΠΠΟ: Δρομολογούνται έργα προστασίας και αποκατάστασης του Κάστρου της Μεθώνης

Τα έργα περιλαμβάνουν την οχυρωμένη Ακρόπολη, τη διαδρομή πρόσβασης, τους προμαχώνες, το περιτείχισμα και τις πύλες του Κάστρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/05/2024

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Ιρλανδικό ξεφάντωμα στο Άλσος Περιστερίου

Ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στην Ιρλανδία, διαφορετικοί κόσμοι που ενώνονται στο ΚΠΙΣΝ και ό,τι μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 18 έως 24/5.

Η Monumenta "καταγράφει τα κτίρια του Πειραιά"

Το πρόγραμμα στοχεύει στην καταγραφή των κτιρίων που χτίστηκαν στον Πειραιά κατά την περίοδο 1834-1940 και διατηρούνται.

Με 59 πρωτότυπες εκδηλώσεις συνεχίζεται το This is Athens City Festival 2024

Δείτε τις δωρεάν δράσεις που ετοιμάζει το μεγαλύτερο φεστιβάλ της πόλης τις επόμενες μέρες.

Έργα αναβάθμισης του αρχαιολογικού χώρου του Λόγγου στην Έδεσσα

Στόχος του Υπουργείου Πολιτισμού είναι να αναβαθμιστεί το πολιτιστικό και τουριστικό προφίλ της Έδεσσας, ως προορισμού που συνδυάζει πλούσιο μνημειακό απόθεμα όλων των περιόδων, αλλά και απαράμιλλο φυσικό περιβάλλον

Καλό το θέαμα, αλλά τι μένει μετά τα κομφετί;

Μερικές σκέψεις από το Μάλμε στα Εξάρχεια και από τη Νέα Φιλαδέλφεια στη Γάζα.

H Πλατεία Εξαρχείων σχεδόν εξαφανισμένη από τις εργασίες για το μετρό

Η νέα επέκταση του εργοταξίου του μετρό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους κατοίκους, οι οποίοι παραπονιούνται για τον πλέον ασφυκτικά περιορισμένο χώρο στην Πλατεία Εξαρχείων.