"GB Corner Gifts & Flavors": Η καρδιά των γιορτών χτυπά και φέτος στο κέντρο της Αθήνας

Στο "GB Corner Gifts & Flavors" του Ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρεταννία", οι ιδέες χριστουγεννιάτικων δώρων και συνθέσεων είναι αμέτρητες!

GB Corner Gifts & Flavors

Aν υπάρχει ένα αθηναϊκό spot που ενσαρκώνει το πνεύμα των Χριστουγέννων, αυτό είναι το Ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρεταννία". Οι περήφανοι καρυοθραύστες στην είσοδο και το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο λόμπι σε καλωσορίζουν σε έναν κόσμο μαγείας και λάμψης.

GB Corner Gifts & Flavors

Στο "GB Corner Gifts & Flavors" του Ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρεταννία", οι ιδέες χριστουγεννιάτικων δώρων και συνθέσεων είναι αμέτρητες! Ανακαλύψτε απολαυστικές δημιουργίες με την υπογραφή του ταλαντούχου pastry chef Αλέξανδρου Κούφα και μην παραλείψετε να πάρετε για το σπίτι το νέο ονειρεμένο panettone που παρασκευάζεται με προζύμι, πάστα φουντουκιού, σοκολάτα γάλακτος gianduja και κάστανα γλασαρισμένα με ουίσκι.

GB Corner Gifts & Flavors

Εξαιρετική ιδέα για δώρα Χριστουγέννων είναι οι γιορτινοί κορμοί "Buche de noel" σε διάφορες γεύσεις όπως σοκολάτας, καραμέλας & φουντουκιού-εσπρέσσο που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Μην παραλείψετε να εξερευνήσετε τη σειρά αυθεντικών GB προϊόντων, καθώς και τα ιδιαίτερα brands χειροποίητων ενδυμάτων και αξεσουάρ. Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και online στο www.grandebretagnestore.com

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, Βασ. Γεωργίου Α’ 1, Σύνταγμα, 2103330750

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

ΥΠΠΟ: Δρομολογούνται έργα προστασίας και αποκατάστασης του Κάστρου της Μεθώνης

Τα έργα περιλαμβάνουν την οχυρωμένη Ακρόπολη, τη διαδρομή πρόσβασης, τους προμαχώνες, το περιτείχισμα και τις πύλες του Κάστρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/05/2024

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Ιρλανδικό ξεφάντωμα στο Άλσος Περιστερίου

Ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στην Ιρλανδία, διαφορετικοί κόσμοι που ενώνονται στο ΚΠΙΣΝ και ό,τι μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 18 έως 24/5.

Η Monumenta "καταγράφει τα κτίρια του Πειραιά"

Το πρόγραμμα στοχεύει στην καταγραφή των κτιρίων που χτίστηκαν στον Πειραιά κατά την περίοδο 1834-1940 και διατηρούνται.

Με 59 πρωτότυπες εκδηλώσεις συνεχίζεται το This is Athens City Festival 2024

Δείτε τις δωρεάν δράσεις που ετοιμάζει το μεγαλύτερο φεστιβάλ της πόλης τις επόμενες μέρες.

Έργα αναβάθμισης του αρχαιολογικού χώρου του Λόγγου στην Έδεσσα

Στόχος του Υπουργείου Πολιτισμού είναι να αναβαθμιστεί το πολιτιστικό και τουριστικό προφίλ της Έδεσσας, ως προορισμού που συνδυάζει πλούσιο μνημειακό απόθεμα όλων των περιόδων, αλλά και απαράμιλλο φυσικό περιβάλλον

Καλό το θέαμα, αλλά τι μένει μετά τα κομφετί;

Μερικές σκέψεις από το Μάλμε στα Εξάρχεια και από τη Νέα Φιλαδέλφεια στη Γάζα.

H Πλατεία Εξαρχείων σχεδόν εξαφανισμένη από τις εργασίες για το μετρό

Η νέα επέκταση του εργοταξίου του μετρό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους κατοίκους, οι οποίοι παραπονιούνται για τον πλέον ασφυκτικά περιορισμένο χώρο στην Πλατεία Εξαρχείων.