4 νυχτερινές πίστες για ξεφάντωμα

Θα ανέβαινε η γυναικοπαρέα του «Girlfriends’ Guide to Divorce» στα τραπέζια για να χορέψει; Αν πήγαινε σε κάποιο από αυτά τα νυχτερινά μαγαζιά, σίγουρα ναι!

4 νυχτερινές πίστες για ξεφάντωμα

Θα ανέβαινε η γυναικοπαρέα του «Girlfriends’ Guide to Divorce» στα τράπέζια για να χορέψει; Αν πήγαινε σε κάποιο από αυτά τα νυχτερινά μαγαζιά, σίγουρα ναι!

4 νυχτερινές πίστες για ξεφάντωμα - εικόνα 1

Κέντρο Αθηνών
Ο Νίκος Βέρτης παρουσιάζει ένα κομψό λαϊκό πρόγραμμα με μεγάλες επιτυχίες δικές του και από το ρεπερτόριο του ελληνικού τραγουδιού, καθώς και με τον πιο θεαματικό τρόπο που θα συναντήσεις σε νυχτερινό μαγαζί – η μεγάλη ορχήστρα, οι φωτισμοί και ο καλοβαλμένος κόσμος φτιάχνουν μια νύχτα που γυναίκες όπως η Άμπι, η Φίμπι και η Λάιλα τού «Girlfriends’ Guide to Divorce» θα τη θυμούνται για πολύ καιρό.

4 νυχτερινές πίστες για ξεφάντωμα - εικόνα 2

Teatro
Τρία ονόματα-βαρύ πυροβολικό της νυχτερινής διασκέδασης! Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα σχήμα που είναι από τα πιο περιζήτητα της σεζόν. Εδώ θα ακούσεις όχι μόνο τους τρεις τραγουδιστές στα πιο δημοφιλή λαϊκά τραγούδια, αλλά και όλο τον κόσμο να τους ακολουθεί με ιαχές θαυμασμού!

4 νυχτερινές πίστες για ξεφάντωμα - εικόνα 3

Έναστρον
Θα περίμενες να δεις τον Βασίλη Καρρά να αστειεύεται επί σκηνής με τον Τάκη Ζαχαράτο; Ή να κάνει ντουέτα με τον Στέλιο Ρόκκο; Σ’ αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο διαφορετικού ύφους καλλιτεχνών, το λαϊκό τραγούδι βρίσκεται φυσικά στο επίκεντρο (Καρράς είναι αυτός!), αλλά διανθίζεται με τις «rock» επιλογές του Ρόκκου, το χιούμορ του Ζαχαράτου και τη γυναικεία πινελιά που βάζει η Αμαρυλλίς.

4 νυχτερινές πίστες για ξεφάντωμα - εικόνα 4

Vox
Ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα από νέους τραγουδιστές, που διαθέτουν την εμπειρία της επικοινωνίας με το (επίσης νεανικό) κοινό. Ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Γιώργος Γιαννιάς και η Στέλλα Καλλή επιλέγουν τραγούδια από ένα ρεπερτόριο που ξεσηκώνει, περνούν από το ένα στο άλλο με ταχύτητα... ρεφρέν και δημιουργούν κατάσταση ελληνάδικου πάρτι. Η γυναικοπαρέα του «Girlfriends’ Guide to Divorce» θα έσπευδε στην πίστα για να χορέψει!

Μάθε τα πάντα σε μια σειρά-οδηγός επιβίωσης μετά το χωρισμό, το «Girlfriends’ Guide to Divorce», κάθε Τρίτη στις 21:00 αποκλειστικά στο ΟΤΕ CINEMA 1HD.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.