Live clubbing: The Greek way

Στον αντίποδα της πίστας, η αθηναϊκή νύχτα προσφέρει βραδιές που συνδυάζουν clubbing και συναυλιακή κατάσταση, σηκώνοντας τον κόσμο στο πόδι από το πρώτο λεπτό. Διασκεδάσαμε στα live clubbing προγράμματα της πόλης και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Live clubbing: The Greek way

Στον αντίποδα της πίστας, η αθηναϊκή νύχτα προσφέρει βραδιές που συνδυάζουν clubbing και συναυλιακή κατάσταση, σηκώνοντας τον κόσμο στο πόδι από το πρώτο λεπτό. Διασκεδάσαμε στα live clubbing προγράμματα της πόλης και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Live clubbing: The Greek way - εικόνα 1

«Acro»: Party στα άκρα
Το «Acro» είναι και φέτος πόλος έλξης celebrities και όμορφου κόσμου, ενώ ο Γιώργος Σαμπάνης δεν φαίνεται να γλιτώνει την κουμπαριά – δύο προτάσεις γάμου έχουν γίνει μέχρι στιγμής στο μαγαζί! Νευρώδης και πολυπρόσωπος, ο περιζήτητος συνθέτης τα δίνει όλα παντρεύοντας αρχικά το «Μυστήριο τρένο» με το «Are you gonna go my way» ή τη Χαρούλα Αλεξίου με την Άννα Βίσση, και συνεχίζοντας μ’ ένα τυπικό λαϊκό πρόγραμμα. Support από την υποσχόμενη Κατερίνα Λιόλιου και την Τάμτα σε αναπάντεχες ξένες επιλογές – εύγε για τον Prince!

Live clubbing: The Greek way - εικόνα 2

Ο Νίνο… θεός στο «Cabaret»
Με τέτοια επεισοδιακή είσοδο στη σκηνή, πώς να μην είναι το «Θεός» το πρώτο τραγούδι που επιλέγει να πει ο Νίνο; Λίγο νωρίτερα, το προσωπικό έχει μοιράσει στους θαμώνες μαύρα γυαλιά και πυροτεχνήματα-πυρσούς ώστε να υποδεχτούν τον τραγουδιστή, ο οποίος με εμφάνιση Elvis impersonator δίνει το σύνθημα κραδαίνοντας ένα όπλο απ’ το οποίο βγαίνει καπνός. Μακιγιαρισμένος αλά Tiger Lillies, ο Αντώνης Δόμινος ανοίγει το πρόγραμμα με Oasis, Whitney Houston και Louis Armstrong, ενώ η Ελεάννα Αζούκη επιλέγει αβανταδόρικα κομμάτια γυναικών ερμηνευτριών. Δύο τελευταίες ευκαιρίες να… αποθεώσετε τον Νίνο στις 31/12 και 1/1.

Live clubbing: The Greek way - εικόνα 3

Κιτς revival με τον Tonis Sfinos στο «Gotham»
Ένας συνδυασμός των Kitcherella parties και μουσικού stand-up comedy, το show του Tonis Sfinos λατρεύει το κιτς περασμένων δεκαετιών, το φολκλόρ της ελληνοαμερικανικής ομογένειας, τα λογοπαίγνια και το παλιό ελληνικό σινεμά με την υπογραφή… «Sfinos Film»! Η μπάντα The Playmates, ντυμένοι με μπλουζάκια σεμέν, η Αρλύν και η Λόλα συνοδεύουν την περσόνα του Tonis Sfinos σ’ ένα performance που σκορπάει το γέλιο με τον «ύμνο» «Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα», τραγούδια του Πασχάλη και της Βλαχοπούλου και αυτοσχεδιαστική έμπνευση από την Αλίκη Βουγιουκλάκη μέχρι το «Καράτε Κιντ».

Live clubbing: The Greek way - εικόνα 4

Party χορωδία με μαέστρους τον Μύρωνα και τον Ησαΐα
Από ψυχαναγκασμό και περιέργεια μετρήσαμε πόσα τραγούδια λένε μέσα σε μία ώρα ο Μύρωνας Στρατής κι ο Ησαΐας Ματιάμπα στο Plus του «Σταυρού του Νότου»: από το «S.A.G.A.P.O» και μέσα στην επόμενη μία ώρα τα υπολογίσαμε σε καμιά σαρανταριά! Μέχρι το πρωί που τραβάει το πρόγραμμα, το δίδυμο σαρώνει με αξιοθαύμαστη αντοχή ένα τεράστιο ρεπερτόριο sing-along τραγουδιών, φτιάχνει θεματικές ενότητες ανά είδος και δεκαετία και παίζει με εθελοντές από το κοινό. Ιδανική επιλογή για τα δύο ρεβεγιόν οπότε θα κάνουν έξτρα εμφανίσεις…

Live clubbing: The Greek way - εικόνα 5

Ανέμελες Πέμπτες στο «Cabaret»
Θυμάστε την εποχή που η Πέμπτη ήταν το νέο Σάββατο και το Κολωνάκι ήταν το επίκεντρο της διασκέδασης; Ε, λοιπόν, αυτές οι εποχές ξαναζούν στο live της Έλλης Κοκκίνου στο «Cabaret», που κάθε εβδομάδα είναι ασφυκτικά γεμάτο από ένα upper class κοινό με έντονη party διάθεση. Στη μικροσκοπική σκηνή, η τραγουδίστρια αλλάζει ύφος και λέει «I will survive», «Στην ντισκοτέκ», «Torn», πολλή Βίσση και σπάνιες στιγμές από τη δισκογραφία της («Για μια φορά»). Στο support συναντάμε τον Άρη Πλασκασοβίτη και την Κασσιανή Λειψάκη σε φορτισμένες ερμηνείες.

Live clubbing: The Greek way - εικόνα 6

«4711»: Απ’ τη Μύκονο στην Ίμπιζα… μέσω Κηφισίας
Τεχνικά, ο Διονύσης Σχοινάς είναι ο μόνος που κάνει live clubbing πρόγραμμα, μαζί με τον Κώστα Λαϊνά («Κάνε με ν’ ανέβω Λαϊνά» του τραγουδάει παραφράζοντας ένα στίχο του «Πιο ψηλά») και τον DJ Andre. Το μανιακό (και εντελώς αποτελεσματικό) mix περνάει απ’ τον Παντελίδη σε EDM anthems κι από λαϊκές μπαλάντες στο «Αρμενάκι» (στην «πιο εξωγήινη διασκευή του κόσμου»), χωρίς να αφήνει σε χλωρό κλαρί τον κόσμο που ξεσηκώνεται με κάθε κοφτό πέρασμα και τις ιαχές «Μύκονοοος!» και «Ίμπιζααα!».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.