Νύχτες ξελογιάστρες πολλών αστέρων

Το φετινό σχήμα στο «Έναστρον» έχει τις σωστές δόσεις από το καψούρικο λαϊκό του Βασίλη Καρρά, το ροκ εύρος του Στέλιου Ρόκκου και τον showbiz σαρκασμό του Τάκη Ζαχαράτου.

Νύχτες ξελογιάστρες πολλών αστέρων

Στο video wall, από δύο χούφτες ενωμένες προβάλλουν οι τίτλοι τραγουδιών όπως τα «Περιττό να σου πω», «Θα μου κλείσεις το σπίτι», «Νύχτα ξελογιάστρα» και «Θα της περάσει». Στη συνέχεια, οι εναλλασσόμενες ασπρόμαυρες εικόνες της παλιάς Θεσσαλονίκης σταματούν σ’ ένα κτίριο και, σαν να διαβαίνει την πόρτα του, ο Βασίλης Καρράς βγαίνει στην πίστα. Χαμός! Βουνά τα λουλούδια στα πόδια του, πανό που ανεμίζουν από τον εξώστη κι ένα πανδαιμόνιο που θα επαναλαμβάνεται σίγουρα και μετά την πρεμιέρα. Ο Καρράς είναι ο λαϊκός που έχει τραγουδήσει με τη βαριά φωνή του από Φοίβο μέχρι Φίλιππο Πλιάτσικα κι από Χάρη Κωστόπουλο μέχρι Σωκράτη Μάλαμα, κι ένας από τους λίγους τραγουδιστές πίστας που σηκώνουν κύματα καψούρας και μόνο κρατώντας το μικρόφωνο. Την πρώτη του μέρα στο «Έναστρον» τον βρήκαμε σε φόρμα: ξεκίνησε το πρόγραμμά του με την «Επιλογή μου», είπε τέταρτη στη σειρά την «Πριγκιπέσα», έκανε ντουέτα με τον Στέλιο Ρόκκο (από το καινούργιο τους «Δυο κουβέντες αντρικές» μέχρι το «Ένας Τούρκος στο Παρίσι» και τις «Ανόητες αγάπες»), αυτοσαρκαζόταν παραμορφώνοντας τη φωνή του, είπε στον Τσακνάκη που έπαιζε κλαρίνο «Ρε, Άγγελε, τι παίζαμε στα πανηγύρια;» και δέχτηκε επιπλήξεις από την Άντζελα Δημητρίου/Τάκη Ζαχαράτο που επέλεξε την Αμαρυλλίδα για να τραγουδήσει μαζί της το «Γέλα μου».

Νύχτες ξελογιάστρες πολλών αστέρων - εικόνα 1

Η αλληλεπίδραση του Καρρά με τους συνεργάτες του στο σχήμα εμπλουτίζει ευχάριστα το δεδομένου ύφους ρεπερτόριό του. Κάτω από τους τέσσερις έναστρους δίσκους που κρέμονται από την οροφή του μαγαζιού, ισοδύναμοι πρωταγωνιστές ενός χορταστικού προγράμματος αναδεικνύονται ο Ρόκκος, ο Ζαχαράτος και η Αμαρυλλίς. Ο πρώτος διαθέτει εντυπωσιακή ενέργεια που παρασέρνει και καθηλώνει είτε λέει το «Καραβάνι» είτε «Τα λαδάδικα». Ο Ζαχαράτος κερδίζει τις εντυπώσεις και μόνο με την ατάκα «Μπορώ να κάνω ντουέτο μαζί σου μόνη μου» προτού ξεκινήσει να τραγουδάει το «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις» μία με τη φωνή του Καρρά και μία με της Δημητρίου. Κι η Αμαρυλλίς, επιλέγοντας το μαύρο χρώμα για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της, δεν αρκείται στα προφανή τρέχοντα hits (Παντελίδης, Χατζίδου, Πάολα), αλλά τραγουδά με αυτοπεποίθηση και Μητροπάνο, και Ρέμο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.