3 πρωταγωνιστές κάτω από μια... έναστρη πίστα

Ο Βασίλης Καρράς, ο Στέλιος Ρόκκος και ο Τάκης Ζαχαράτος θα είναι οι τρεις πρωταγωνιστές στο «Έναστρον» απ’ την Παρασκευή 28/11. Η Αμαρυλλίς και ο Στέλιος Λεγάκης συμπληρώνουν ένα πρόγραμμα με ποικιλία και λαϊκό star quality.

3 πρωταγωνιστές κάτω από μια... έναστρη πίστα

Ο Βασίλης Καρράς και ο Στέλιος Ρόκκος, δύο τραγουδιστές με ξεχωριστό γκελ στο κοινό της πίστας, κι ο Τάκης Ζαχαράτος με μια λαμπερή performance, θα είναι οι τρεις πρωταγωνιστές στο «Έναστρον» απ’ αυτή την Παρασκευή 28/11. Η εντυπωσιακή Αμαρυλλίς και ο Στέλιος Λεγάκης συμπληρώνουν ένα πρόγραμμα με ποικιλία και λαϊκό star quality.

3 πρωταγωνιστές κάτω από μια... έναστρη πίστα - εικόνα 1

Βασίλης Καρράς
Αδιαμφισβήτητη αξία του λαϊκού τραγουδιού και λατρεμένος από τους καθαρόαιμους φίλους των μπουζουκιών, έχει κατακτήσει μέσα από την πολύχρονη παρουσία στις πίστες και τα δεκάδες αειθαλή τραγούδια του ένα ετερόκλητο κοινό. Είναι αξιοσημείωτη η ευελιξία του: με την τόσο χαρακτηριστική φωνή του μπορεί να πει από τα πιο βαριά λαϊκά και Φοίβο μέχρι Μάλαμα (του έγραψε πέρυσι το «Όλοι για τα μπετά δουλεύουμε») και Πασχαλίδη – στον καινούργιο δίσκο με τίτλο «Επιλογή μου», υπάρχει το «Σ' τα είπα όλα». Σε αυτήν τη συνεργασία του με τον Ρόκκο περιμένουμε να ακούσουμε μερικά πραγματικά ανατρεπτικά ντουέτα.

3 πρωταγωνιστές κάτω από μια... έναστρη πίστα - εικόνα 2

Στέλιος Ρόκκος
Μπορεί να σταθεί παντού, σε μια συναυλία ως γερόλυκος rocker ή πλάι σε τραγουδιστές μεγάλου λαϊκού εκτοπίσματος, διαθέτοντας ένα ρεπερτόριο μεγάλου φάσματος (στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ένα από τα πιο συναισθηματικά τραγούδια των τελευταίων χρόνων, το «Έμεινα εδώ») και ανεξάντλητη ενέργεια πάνω στη σκηνή. Με δίσκο που μόλις κυκλοφόρησε («Όσο μένω επιμένω»), ο Στέλιος Ρόκκος θα ανταλλάξει με τον παρτενέρ του Βασίλη Καρρά «Δυο κουβέντες αντρικές» (έτσι ονομάζεται το ντουέτο τους που περιέχεται στο δίσκο) και θα δώσει στο πρόγραμμα έναν ποικιλόμορφο χαρακτήρα με ροκιές, μπαλάντες, έντεχνα μέχρι και νησιώτικα.

3 πρωταγωνιστές κάτω από μια... έναστρη πίστα - εικόνα 3

Τάκης Ζαχαράτος
Το μπόλιασμα των προγραμμάτων πίστας με χιουμοριστικά, θεατρικού τύπου νούμερα αποτελεί trend και ποιος θα ήταν ιδανικότερος απ’ αυτόν το χαρισματικό performer, ο οποίος άνοιξε το δρόμο για τη σατιρική «κατεδάφιση» της showbiz μέσα από τις εξαιρετικές μιμήσεις του. Μετά το μονόλογό του «I am what I am», που αναδείχθηκε σε μια από τις πιο επιτυχημένες εισπρακτικά και καλλιτεχνικά παραστάσεις της πόλης, ο Ζαχαράτος ετοιμάζεται να «παρέμβει» με τη μοναδικά αστραφτερή προσωπικότητά του στο μουσικό πρόγραμμα – και πιστεύουμε ότι δεν θα χαριστεί ούτε στους συνεργάτες του!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.