Τα live της εβδομάδας: 22-28/9

Μία επιλογή από τα πιο ενδιαφέροντα live στις μουσικές σκηνές και τα live bars της πόλης.

Τα live της εβδομάδας: 22-28/9

Μία επιλογή από τα πιο ενδιαφέροντα live στις μουσικές σκηνές και τα live bars της πόλης.

Δώρος Δημοσθένους

Τα live της εβδομάδας: 22-28/9 - εικόνα 1

Όσοι τον είδατε στο swing party στον κήπο του Μεγάρου, θα ανακαλύψετε μία διαφορετική πλευρά του Έλληνα crooner που περιγράφεται ως «χαμηλόφωνη, εσωτερική, λιτή και ουσιαστική. Στο πιάνο τον συνοδεύει ο Νεοκλής Νεοφυτίδης. («Ρότα», Τετάρτη 24/9 στις 21:30 με είσοδο 8€)

ΤζέΛα Μινόρε Band

Τα live της εβδομάδας: 22-28/9 - εικόνα 2

Μας υπόσχονται ότι θα είναι «η μπάντα που θα αγαπήσει η Αθήνα» παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που περιέχει από Κραουνάκη μέχρι Ζαμπέτα κι από Καραμουρατίδη μέχρι Τσιτσάνη. («Ακροβάτης», Τετάρτη 24/9 στις 22:30 με ελεύθερη είσοδο)

Penny & The Swingin’ Cats

Τα live της εβδομάδας: 22-28/9 - εικόνα 3

Swingάτο ακουστικό live για την επίσημη έναρξη της σεζόν στο πρώτο secret bar της Αθήνας – μα είναι ακόμη μυστικό; Το live πλαισιώνει με DJ set ο Γιάννης Στεφανάκος. («Τhe Speakeasy Bar», Πέμπτη 25/9 στις 22:30 με ελεύθερη είσοδο)

Tamuz Nissim

Τα live της εβδομάδας: 22-28/9 - εικόνα 4

Η jazz συνθέτρια και τραγουδίστρια παρουσιάζει την πρώτη δισκογραφική δουλειά της «The music stays in a dream» και jazz standards. Τη συνοδεύουν ο Γιώργος Νάζος στην κιθάρα και ο Περικλής Τριβόλης στο κοντραμπάσο. («Άλικο», Πέμπτη 25/9 στις 21:30 με επιβάρυνση για το live 2€)

Μύρωνας Στρατής & Ησαΐας Ματιάμπα

Τα live της εβδομάδας: 22-28/9 - εικόνα 5

Το αχώριστο δίδυμο-ψυχή του party σε άλλη μια εμφάνιση με μουσική… ό,τι να ’ναι – και το λέμε για καλό! («Due Cavalieri», Παρασκευή 26/9 στις 21:00 με ελεύθερη είσοδο)

The Yesterdaze Blues Band

Τα live της εβδομάδας: 22-28/9 - εικόνα 6

Κλασικά κομμάτια της blues σκηνής και πρωτότυπες συνθέσεις από μία τριμελή μπάντα (Κωστής Μπόζνος, Γιώργος Μπόζνος και Τάκης Λυκομήτρος) που πέρασε από πολλά καλοκαιρινά φεστιβάλ. («Mike’s Irish Bar», Παρασκευή 26/9 στις 23:00 με είσοδο 5€)

The Blues Project

Τα live της εβδομάδας: 22-28/9 - εικόνα 7

Μια νέα μπάντα, που δημιουργήθηκε από τον Δημήτρη Σινογιάννη και αποτελείται από τους Ηλία Δουμάνη, Δημήτρη Μουτάφη, Τάκη Δρακόπουλο και Πέγκυ Ζάρρου, παίζει blues, soul, jazz και rock και αυτοσχεδιάζει. («Floral», Παρασκευή 26/9 στις 22:00 με είσοδο 3€)

Acoustic Τrio

Τα live της εβδομάδας: 22-28/9 - εικόνα 8

Οι Αντώνης Μοσχούτης, Γιάννης Κουτσουκέλης και Γιώργος Αντωνόπουλος παίζουν ελληνικές και ξένες διασκευές, ή, αλλιώς, «εναρμονίζουν τη φαντασία τους με κιθάρες, μπάσο, κρουστά και φυσαρμόνικες, δημιουργώντας ευχάριστες εκπλήξεις, παίζοντας και ακροβατώντας με αγαπημένες μελωδίες». («Άλικο», Παρασκευή 26/9 στις 22:30 με επιβάρυνση για το live 2€)

«Κάποιο ρεφρέν... Το τραγούδι στο θέατρο»

Τα live της εβδομάδας: 22-28/9 - εικόνα 9

Τραγούδια από θεατρικές παραστάσεις των τελευταίων έξι δεκαετιών, σε ένα πρόγραμμα που έχει επιμεληθεί ο Νίκος Αβαγιανός. Τραγουδούν η Πένυ Ξενάκη και η Μαρία Κανελοπούλου, ενώ special guest εμφάνιση κάνει η Μπέσσυ Αργυράκη. («Χυτήριο», Παρασκευή 26/9 στις 21:30, με είσοδο 10€)

Μανώλης Πάππος

Τα live της εβδομάδας: 22-28/9 - εικόνα 10

Ξεκινώντας από το τραγούδι του Μάρκου Βαμβακάρη «Όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά» ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού παντρεύει την παλαιότερη με τη νεότερη εποχή της ελληνικής μουσικής. Μαζί του η Ντένια Κουρούση στο τραγούδι και ο Μίλτος Χρυσανθίδης στην κιθάρα. (Πέραν, Παρασκευή 26/9 στις 23:00 με επιβάρυνση για το live 4€)

Lemon Sea Men

Τα live της εβδομάδας: 22-28/9 - εικόνα 11

Όταν διαβάζεις την ακόλουθη περιγραφή για ένα live, δεν μπορεί παρά να περιμένεις κάτι ενδιαφέρον: «Μετά την ευθυγράμμιση των πλανητών αυτή [σ.σ. έχουν προηγηθεί αναφορές σε φανταχτερά kimono που ενώθηκαν με τις σιωπηλές δυνάμεις του σκότους, και οι ιδιαιτέρως funky αδερφές Νομικού], η ψυχεδελική mainstreamίλα συνάντησε τα blues και τη σκωτσέζικη μουσική. Για κάποιους ανθρώπους οι Lemon Sea Men είναι ακόμα μια μπάντα, αλλά φημολογείται πως αυτοί οι άνθρωποι δεν ζουν πια.» («Mike’s Irish Bar», Σάββατο 27/9 στις 22:00 με είσοδο 5€)

Ρίτα Αντωνοπούλου

Τα live της εβδομάδας: 22-28/9 - εικόνα 12

Μία από τις καλύτερες τραγουδίστριες των ημερών μας (ρωτήστε τον Θάνο Μικρούτσικο!) ερμηνεύει τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, μεγάλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών κι ένα δείγμα της νέας δουλειάς της σε στίχους και μουσική Γιώργου Ανδρέου, η οποία θα κυκλοφορήσει προσεχώς. Στο ακορντεόν τη συνοδεύει ο εξαιρετικός Παναγιώτης Τσεβάς. («Ρότα», Σάββατο 27/9 στις 22:00 με είσοδο 8€)

Tablao Flamenco

Τα live της εβδομάδας: 22-28/9 - εικόνα 13

Μια όμορφη βραδιά για τους φανατικούς φίλους της ισπανικής μουσικοχορευτικής παράδοσης: χορεύει η Irene la Sentίο που έχει έρθει από τη Σεβίλλη, και συμμετέχουν οι Σωκράτης Μαστροδήμος (κιθάρα), Yota «Baron» (τραγούδι), Δήμητρα Καραγιάννη (palmas) και Γιάννης Παπαγιαννούλης (cajon). («Άλικο», Κυριακή 28/9 στις 21:00 με επιβάρυνση για το live 2€)

Περισσότερες πληροφορίες

Πέραν το Καφέ Αμάν

Δεκελείας 20, Νέα Χαλκηδόνα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.