«Θα τη γλεντήσουν τη ζωή» η Λένα Κιτσοπούλου και οι Ραστ Χιτζάζ

Όταν δεν προκαλεί στο θεατρικό σανίδι, η Κιτσοπούλου τραγουδάει ρεμπέτικα με τους Ραστ Χιτζάζ. Η τετραμελής παρέα εμφανίζεται εμφανίζεται από την Παρασκευή 19/9 στην «Αγία Φιάλη».

«Θα τη γλεντήσουν τη ζωή» η Λένα Κιτσοπούλου και οι Ραστ Χιτζάζ

Το όνομα της Λένας Κιτσοπούλου δεν περιμένεις να το βρεις μαζί με τη λέξη «λιτά» στο ίδιο δελτίο Τύπου. Κι όμως… «Απλά, λιτά και ρεμπέτικα», η προκλητική σκηνοθέτιδα, ηθοποιός και συγγραφέας αποκτά μια τέταρτη ιδιότητα, εκείνη της τραγουδίστριας, και εμφανίζεται μαζί με το ρεμπέτικο τρίο Ραστ Χιτζάζ (Στράτος Γκρίντζαλης, Γιάννος Περλέγκας, Μπάμπης Παπαδημητρίου). Να θυμηθούμε τι μας είπε η Κιτσοπούλου με αφορμή μια παλαιότερη εμφάνιση του σχήματος: «Δεν ονειρεύομαι καθόλου συναυλίες και τέτοια, ούτε αφιερώματα, ούτε μεγάλους χώρους, ούτε θέλω να είμαι η ηθοποιός που τραγουδάει. Θέλω να τραγουδάω μπροστά σε αγνώστους που δεν ξέρουν τίποτα για μένα.» Η τετραμελής παρέα που μετράει πέντε χρόνια κοινών εμφανίσεων καταφτάνει την Παρασκευή 19/9 (και κάθε Παρασκευή) στην «Αγία Φιάλη» με την υπόσχεση «Θα τη γλεντήσω τη ζωή!» και γνήσιο σεβασμό απέναντι στο ιστορικό είδος του ρεμπέτικου. Σημειώστε επίσης ότι οι Ραστ Χιτζάζ συμμετέχουν στο αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη που παρουσιάζει η μουσική εκπομπή «Το αλάτι της γης» (Κυριακή 21/9, στις 13:00 στη ΝΕΡΙΤ).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.