Στο Γκουαντάναμο με τον Τζίμη Πανούση

Αν, θεός φυλάξοι, καταλήγατε στη φυλακή, θα θέλατε τουλάχιστο να έχετε συγκρατούμενο τον σατιρικό καλλιτέχνη, ο οποίος παρουσιάζει στην «Ακτή Πειραιώς» από τις 17/10 τη μουσική παράσταση «Guantanamo Club».

Στο Γκουαντάναμο με τον Τζίμη Πανούση

Ο καλλιτέχνης που έχει σημαδέψει όλο ελάχιστοι τη θεματολογία και το ύφος της σάτιρας, μετονομάζει την «Ακτή Πειραιώς» σε «Guantanamo Club» και ξεκινάει από την Παρασκευή 17/10 μία σειρά δέκα εμφανίσεων όπου πιστεύουμε ότι κανένας από τους συνηθισμένους στόχους του δεν θα μείνει παραπονεμένος. Το σημείωμα του Τζίμη Πανούση στο Δελτίου Τύπου που αναγγέλλει τις εμφανίσεις, δίνει τις απαραίτητες οδηγίες προς… κρατουμένους:

Σύντροφοι καταναλωτές, από την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου και για 10 μόνο παραστάσεις, ο συμπαγής καλλιτέχνης Τζίμης Πανούσης θα παρουσιάσει το Χωρατόριο 3 (Horatorio) σε Ρε Μίζερο στο Guantanamo Club στην Ακτή Πειραιώς 178. Τηλέφωνο κρατήσεων για κρατούμενους 210.3418020.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο όρθιος κωμικός με τις ειδικές ατάκες, σ’ ένα οργανωμένο παραλήρημα με σεξιστικά αστεία και αντικομματικές εμμονές, μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας αναμορφώσει με ρατσιστικά νομοσχέδια πολιτικού ορθολογισμού.

Είμαστε όλοι άνεργοι, άνευροι και παραδομένοι στον ψηφιακό μεσαίωνα! Ελάτε να ενώσουμε τη θλίψη μας και να την κάνουμε αμήχανο γέλιο…

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Τζίμης Πανούσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.