Ο χειμώνας έρχεται στις αθηναϊκές πίστες

Επαναλήψεις επιτυχιών, νέες συνεργασίες αλλά και χώροι, κάποιοι πειραματισμοί και live clubbing συνθέτουν το τοπίο της αθηναϊκής νύχτας στη σεζόν που ήδη ξεκίνησε.

Ο χειμώνας έρχεται στις αθηναϊκές πίστες

Επαναλήψεις επιτυχιών, νέες συνεργασίες αλλά και χώροι, κάποιοι πειραματισμοί και live clubbing συνθέτουν το τοπίο της αθηναϊκής νύχτας στη σεζόν που... ήδη ξεκίνησε. Αυτά είναι τα επιβεβαιωμένα ονόματα και προγράμματα που θα μας διασκεδάσουν στις πίστες, ενώ η λίστα συμπληρώνεται διαρκώς.

Ο χειμώνας έρχεται στις αθηναϊκές πίστες - εικόνα 1
Γιώργος Σαμπάνης (©Branko Peic)

«Έναστρον»: Βασίλης Καρράς – Στέλιος Ρόκκος
Ένας λαϊκός τραγουδιστής και ένας συνάδελφός του με rock attitude έχουν να μας πουν «Δυο κουβέντες ανδρικές»... Αυτό είναι το ντουέτο που πρωτοπαρουσίασαν ο Βασίλης Καρράς και ο Στέλιος Ρόκκος στα MAD VMAs, συνεχίζοντας με κοινές εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη. Αυτόν το διάλογο ανάμεσα στο βαρύ λαϊκό ρεπερτόριο του πρώτου και την ευρεία μουσική γκάμα του δεύτερου περιμένουμε να ακούσουμε και στην Αθήνα.

«Κέντρο Αθηνών»: Νίκος Βέρτης
Είναι ένας τραγουδιστής που μπορείς να εμπιστευτείς ολόκληρη τη νύχτα σου στη φωνή του και σε ένα ρεπερτόριο που καλύπτει κάθε διάθεση. Η συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα θα βάλει μία σέξι πινελιά στο συνολικό θέαμα που μένει να δούμε πώς θα επιμεληθεί και φέτος ο ίδιος ο Βέρτης.

«Acro»: Γιώργος Σαμπάνης
Πέρυσι ήταν το «place to be» γιατί πρότεινε μία αυθεντική live clubbing εμπειρία (επιτέλους, μια ανανέωση σε μεγάλη πίστα), με πολλή ενέργεια πάνω στη σκηνή από τον Σαμπάνη, συναυλιακή ατμόσφαιρα, σωστό στήσιμο και νεανικό κόσμο από κάτω να το διασκεδάζει με την ψυχή του. Μια συνταγή που δεν χρειάζεται να αλλάξει!

«Central 22»: Γιώργος Τσαλίκης – Πάνος Καλίδης
Άλλο ένα λαϊκό γλέντι θα εκτυλίσσεται κάτω από το «Club 22». Στον καινούργιο αυτό χώρο, οι δύο τραγουδιστές, που έχουν την απαραίτητη προϋπηρεσία στο «Caramela», υπόσχονται διασκεδαστικό λαϊκό πρόγραμμα ταχέων εναλλαγών.

«Club 22»: Πάνος Κιάμος – Stan
Αφού θα έχει γυρίσει τον κόσμο για τις ανάγκες της world tour σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Καναδά, ο Κιάμος θα επιστρέψει στον γνώριμό του χώρο για να κάνει ό,τι έκανε περίφημα τον περασμένο χειμώνα. Στην υψηλή ένταση του προγράμματος θα συνδράμει και o πολύ αγαπητός στο νεανικό κοινό Stan.

«Diogenis Studio»: Αντώνης Ρέμος – Γιάννης Ζουγανέλης
Μετά από το περσινό ενδιαφέρον πείραμα με την Άννα Βίσση, ο Ρέμος θα συνεργαστεί με τον –έμπειρο σ’ αυτού του είδους τα θεάματα– Ζουγανέλη σε μία μουσική παράσταση που θα έχει τραγούδι, σάτιρα και εκπλήξεις όταν οι δύο καλλιτέχνες θα κάνουν μαζί παιχνίδι στη σκηνή.

«Fever»: Νίκος Οικονομόπουλος – Δέσποινα Βανδή
Μετά από το καλοκαιρινό «Θέα», ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος αυτό τον καιρό είναι επίσης απασχολημένος με τον καινούργιο δίσκο του, θα συναντήσει τη Δέσποινα Βανδή, που έχει μέχρι στιγμής μια καλή χρονιά, με την προβολή μέσα από το «The Voice», την επιστροφή της στη Heaven και το χορευτικό single «Όλα αλλάζουν». Το πρόγραμμα στο «Fever» επιφυλάσσει μία μείξη ειδών, με την Demy και τους –βραβευμένους στα MAD VMAs– Boys + Noise να προθερμαίνουν χορευτικά τις βραδιές.

«Posidonio»: Κωνσταντίνος Αργυρός
Έδωσε το σύνθημα έναρξης της νέας σεζόν με ανανεωμένο σχήμα (Κώστας Μαρτάκης, Χριστίνα Σάλτη, Θωμαή Απέργη, Λευτέρης Κιντάτος). Ο ίδιος, με δεδομένη τη ζεστή φωνή του και κερδίζοντας πόντους εμπειρίας, είναι απολαυστικός μέχρι την τελευταία νότα το ξημέρωμα.

«Teatro»: Γιώργος Μαζωνάκης – Πάολα
Η «θεατρικότητα» του προγράμματος που παρουσίασαν αυτό το καλοκαίρι στο «Fantasia» (κρυβόταν από πίσω ο Κωνσταντίνος Ρήγος), κάποιες απρόσμενες επιλογές τραγουδιών από την Πάολα και, βέβαια, η αποκαλυπτική αφίσα ήταν θέματα που συζητήθηκαν. Σίγουρα μας περιμένουν καινούργιες στιλιστικές προκλήσεις (δεν τις φοβούνται οι δύο τραγουδιστές), ενώ θα θέλαμε να συνεχίσει η Πάολα να είναι τολμηρή και στις μουσικές επιλογές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.