Τα live της εβδομάδας: 1-7/9

Το ζέσταμα για τη νέα σεζόν συνεχίζεται με τις live προτάσεις της εβδομάδας να έχουν ήχο rock (δικό μας και ξένο) και Μεσοπολέμου.

Τα live της εβδομάδας: 1-7/9

Το ζέσταμα για τη νέα σεζόν συνεχίζεται με τις live προτάσεις της εβδομάδας να έχουν ήχο rock (δικό μας και ξένο), ρεμπέτικου και Μεσοπολέμου.

Ένα Βήμα Μπροστά

Τα live της εβδομάδας: 1-7/9 - εικόνα 1

Η ελληνόφωνη rock μπάντα που κυκλοφορεί αυτό τον καιρό το δροσερό σινγκλάκι «Άσε τον χρόνο», παρουσιάζει υλικό από τους δύο δίσκους της και διασκευές από την ελληνική σκηνή. («Χυτήριο», Τετάρτη 3/9 στις 21:30, 3,5€)

Αλεξάνδρα Κονιάκ

Τα live της εβδομάδας: 1-7/9 - εικόνα 2

Μετά από αρκετά χρόνια στο χώρο του τραγουδιού (ξεχώριζε όταν συνόδευε τον Χρήστο Δάντη), είναι έτοιμη να κάνει το πρώτο της ολοκληρωμένο δισκογραφικό βήμα – ο δίσκος της «Σούπερ κορίτσι» θα κυκλοφορήσει σύντομα και ένα πρώτο δείγμα του, οι «Χίλιες λέξεις» είναι διαθέσιμο. Με μία τετραμελή μπάντα, θα ερμηνεύσει δικό της υλικό, καθώς και επιλογές από Nina Simone, Archive, Portishead, Θεοδοσία Τσάτσου κ.ά. («Χυτήριο», Πέμπτη 4/9 στις 22:00, 5€ )

3 Mikes + Homer

Τα live της εβδομάδας: 1-7/9 - εικόνα 3

Ναι, πράγματι, πρόκειται για τρεις Μιχάληδες και έναν Όμηρο που παίζουν rock και ανοίγουν τη νέα σεζόν στο live club των Βριλησσίων. («Lazy», Παρασκευή 5/9 στις 22:30, 10€ με ποτό)

Αφεντούλα Ραζέλη

Τα live της εβδομάδας: 1-7/9 - εικόνα 4

Μια τραγουδίστρια που επιθυμεί να μεταδίδει «την πολύτιμη αίσθηση του οικείου, της φιλοξενίας, της χαράς, της γιορτής» σε μία επιλογή ρεμπέτικων και λαϊκών τραγουδιών. Στο μπουζούκι ο Νίκος Κράλης και στην κιθάρα και το τραγούδι ο Πάνος Ρεντίφης. («Πέραν», Παρασκευή 5/9 στις 23:00, είσοδος ελεύθερη)

Δαυίδ Ναχμίας – Ευσταθία

Τα live της εβδομάδας: 1-7/9 - εικόνα 5

Γλυκές μελωδίες από τον Μεσοπόλεμο συνδυάζονται με τη γλυκιά pop της Ευσταθίας στο νοσταλγικό αφιέρωμα που παρουσιάζουν η τραγουδοποιός και ο Δαυίδ Ναχμίας. Εκεί στα Εξάρχεια μπορεί νας σας έρθει μυρωδιά από γιασεμί... («Ρότα», Σάββατο 6/9 στις 22:00, 6€)

Ανθούλα Μίχου

Τα live της εβδομάδας: 1-7/9 - εικόνα 6

Συχνή επισκέπτρια στο «Πέραν», η Μίχου παρουσιάζει μία ρεμπέτικη και λαϊκή ανθολογία μαζί με τους Δημήτρη Κρανίδα (μπουζούκι, φωνή) και Νίκο Πρωτόπαπα (κιθάρα, φωνή), οι οποίοι είναι μέλη της ταξιδεμένης σε διεθνή ethnic φεστιβάλ KOMPANÍA. («Πέραν», Σάββατο 6/9 στις 23:00, είσοδος ελεύθερη)

Απόστολος Ρίζος

Τα live της εβδομάδας: 1-7/9 - εικόνα 7

«Σ’ αυτήν τη χώρα» τραγουδάμε έντεχνο ροκ καθώς και Χατζιδάκι, Λοΐζο, Μικρούτσικο, Κραουνάκη, Βαμβακάρη, Σιδηρόπουλο... «Σ’ αυτήν τη χώρα» είναι ο τίτλος ενός ακυκλοφόρητου τραγουδιού του Απόστολου Ρίζου και της σειράς εμφανίσεων όπου ο τραγουδοποιός παρουσιάζει τη δισκογραφία του και αγαπημένα τραγούδια του σε διασκευή. Σε guest εμφάνιση, ο Χρήστος –Λάγνης– Πανοηλίας θα τραγουδήσει με τον Ρίζο το «Παιδικό Τραγούδι». («Χυτήριο», Σάββατο 6/9 στις 21:30, 10€ με μπίρα ή κρασί)

Ραλλία Χρηστίδου

Τα live της εβδομάδας: 1-7/9 - εικόνα 8

«Σαν κάτι βόλτες μακρινές...» θα είναι το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει η τραγουδοποιός, ξεκινώντας από τη δισκογραφία της και προχωρώντας σε διασκευές που δείχνουν το ταλέντο της τόσο από το παραδοσιακό μέχρι το rock. Μαζί της η Μιγκέλ Σελμάνι (βιολί) και ο Χρήστος Μιχάλης, ο οποίος παίζει μαντολίνο αντικαθιστώντας το μπουζούκι στα λαϊκά (Χυτήριο, Κυριακή 7/9 στις 22:00, 7,5€)

Λουκία Ανάγνου, Γιώργος Τάτσης

Τα live της εβδομάδας: 1-7/9 - εικόνα 9

Με αισιόδοξη διάθεση όπως φαίνεται από τον τίτλο αυτού του μουσικού προγράμματος («Καλημέρα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος ήρθε η ώρα ν’ αλλάξει» ), οι δύο νέοι τραγουδιστές ανατρέχουν στο παλιό ελληνικό τραγούδι από τον Αττίκ μέχρι τον Μάνο Χατζιδάκι – τους συνοδεύουν στο πιάνο ο Αλέξανδρος Κούρος, στο φλάουτο και το σαξόφωνο ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης. («Χυτήριο», Παρασκευή 5/9 στις 22:00, 5€ )

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.