Στην αυλή του «Χυτηρίου»

Τα επόμενα live στην αυλή της μουσικοθεατρικής σκηνής στο Γκάζι προσφέρουν μία ποικιλία vintage και σύγχρονων ακουσμάτων.

Στην αυλή του «Χυτηρίου»

Τα επόμενα live στην αυλή της μουσικοθεατρικής σκηνής στο Γκάζι προσφέρουν μία ποικιλία vintage και σύγχρονων ακουσμάτων.

Δημήτρης Κίκλης

Στην αυλή του «Χυτηρίου» - εικόνα 1

Ένα καλοκαιρινό jukebox εγκαθιστά ο Δημήτρης Κίκλης στην αυλή του «Χυτηρίου», με τραγούδια από Frank Sinatra και Κωστή Μαραβέγια μέχρι Shirley Bassey και Αλέξια. Με τη swinging διάθεσή του συντονίζονται οι Αιμιλία Κίκλη, The Rouge Noir Orchestra και η Ειρήνη Καλαμαράκη. (Πέμπτη 31/7 στις 22:30. Είσοδος: 5€.)

Έρρικα Πατρικίου και Χρήστος Κωνσταντόπουλος

Στην αυλή του «Χυτηρίου» - εικόνα 2

Με το «Ένα καλοκαίρι» για τίτλο του μουσικού προγράμματός τους, οι δύο τραγουδιστές παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό, αλλά και μας συστήνονται μέσα από την προσωπική δουλειά τους. (Σάββατο 2/8 στις 22:00. Είσοδος: 6€)

Ιωάννα Τσάγκαρη

Στην αυλή του «Χυτηρίου» - εικόνα 3

Με το ψευδώνυμο Black Cotton Doll, η αυτοδίδακτη τραγουδίστρια περιηγείται στα απαλά είδη της αμερικανικής μουσικής (jazz, swing, soul), μαζί με μια τριμελή μπάντα (Γιώργος Μικρός, Yoel Soto, Βαγγέλης Μπαλιούσης) που την υποστηρίζει στους αυτοσχεδιασμούς της. (Κυριακή 3/8 στις 22:00. Είσοδος: 5€)

Τάνια Κικίδη

Στην αυλή του «Χυτηρίου» - εικόνα 4

Με την καλή rock φωνή της, η τραγουδίστρια που αναδείχθηκε στο πλευρό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τους προσωπικούς της δίσκους «Δύση Ανατολή» και «Πίσω ολοταχώς», και διασκευές γνωστών rock επιτυχιών. (Παρασκευή 8/8 στις 22:00. Είσοδος: 10€.)

«Encore… Μιούζικαλ και όχι μόνο!»

Στην αυλή του «Χυτηρίου» - εικόνα 5

Broadway, West End, αλλά και λεωφόρος Αλεξάνδρας με τα καλοκαιρινά κηποθέατρα… Ο σεναριογράφος Πάνος Αμαραντίδης («Εμείς και εμείς», «Άκρως οικογενειακόν») επιλέγει τραγούδια από το διεθνές και το ελληνικό μουσικό θέατρο (αλλά και απενοχοποιημένες επιλογές από την… Ιερά Οδό) και στήνει μία μουσική παράσταση με ερμηνευτές την Τάνια Τρύπη και τον Μέμο Μπεγνή, οι οποίοι θα συνοδεύονται στο πιάνο από τον Κωνσταντίνο Παγιάτη. (Δευτέρα 4/8 στις 22:00, και από τη Δευτέρα 25/8 και κάθε Δευτέρα μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Είσοδος: 10€.)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.