Νυχτερινά ραντεβού του χειμώνα

Γαρμπή-Θεοδωρίδου-Ζήνα, Βέρτης και Σαμπάνης είναι τα πρώτα ονόματα που μαθαίνουμε ότι θα εμφανιστούν τον ερχόμενο χειμώνα στα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης, ενώ οι συζητήσεις στο χώρο του «εντέχνου» μπορεί να αποφέρουν εντυπωσιακές συνεργασίες.

Νυχτερινά ραντεβού του χειμώνα

Ένα από τα πρώτα επιβεβαιωμένα σχήματα του χειμώνα μπορεί τελικά να κρύβει περισσότερες εκπλήξεις, αλλά το σίγουρο είναι ότι η συνεργασία της Καίτης Γαρμπή, της Νατάσας Θεοδωρίδου και της Πέγκυς Ζήνα στην «Ιερά Οδό» συζητιέται ήδη εξαιτίας της σύνθεσής του και μόνο. Μετά από ένα comeback που ζωντάνεψε την περασμένη σεζόν το «Φωταέριο» και έδειξε πόσο ωφέλιμο εκατέρωθεν μπορεί να είναι ένα διάλειμμα, η Καίτη Γαρμπή θα ξανακατέβει στο νυχτερινό στίβο με τις δύο συναδέλφους της που διαθέτουν ένα καλό λαϊκό ρεπερτόριο – πάντα η επιθυμία μας σε τέτοιες ηχηρές «ανατρεπτικές» συνεργασίες είναι να ανατραπεί τουλάχιστο η συνήθης πρακτική του ανούσιου rotation πάνω στην πίστα, κι αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί εδώ όταν ανακοινωθεί επίσημα το πρόγραμμα. Μετά από τη Θεσσαλονίκη, όπου κάνει πρεμιέρα στις 15/8 επιστρέφοντας στην πόλη απ’ όπου ξεκίνησε, ο Νίκος Βέρτης θα ξανατραγουδήσει ενώπιον του αθηναϊκού κοινού από τον Οκτώβριο στο «Κέντρο Αθηνών» – μέχρι τότε θα έχει κυκλοφορήσει το live CD/DVD από την περσινή καλοκαιρινή περιοδεία του για να μας το υπογράψει! Τέλος, ο Γιώργος Σαμπάνης, έχοντας σημειώσει κατά την περασμένη χειμερινή σεζόν μεγάλη επιτυχία με ένα live clubbing πρόγραμμα που αφουγκράστηκε τις ανάγκες του κοινού, ψυχαγωγικές και κοσμικές, επιστρέφει στον ίδιο χώρο («Acro») σε ημερομηνία που δεν έχει οριστεί από τον Οκτώβριο και μετά. Στο χώρου του «εντέχνου», γίνονται συζητήσεις για δύο συνεργασίες, μία old school πολυμελής και μία διμελής, που αν υλοποιηθούν εκτιμάμε ότι θα δώσουν έξτρα ώθηση στην απήχηση του είδους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.