Στην αυλή του «Χυτηρίου»

Ένα μουσικό και εικαστικό project του Θάνου Ανεστόπουλου, latin ξεσήκωμα και γνωριμία με νέους τραγουδιστές περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του μουσικοθεατρικού χώρου στον Κεραμεικό.

Στην αυλή του «Χυτηρίου»

Ένα μουσικό και εικαστικό project του Θάνου Ανεστόπουλου, latin ξεσήκωμα και γνωριμία με νέους τραγουδιστές περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του μουσικοθεατρικού χώρου στον Κεραμεικό.

Ευδοκία Ράπτη

Στην αυλή του «Χυτηρίου» - εικόνα 1

Στη μουσική παράσταση «Νότες στο φως», η Ευδοκία Ράπτη παρουσιάζει τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό δίσκο της «Project Eponymous», επιλογές από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο με έμφαση στο pop rock, καθώς και εμβόλιμα θεατρικά σκετς. (Πέμπτη 24/7 στις 22:00. Είσοδος: 5€)

Μαυρίκιος Μαυρικίου

Στην αυλή του «Χυτηρίου» - εικόνα 2

Απ’ τον πρώτο στίχο του τραγουδιού του Μάνου Χατζιδάκι «Ένας μύθος» είναι βαφτισμένη η μουσική παράσταση που παρουσιάζει ο νεαρός τραγουδοποιός εμπνευσμένος από το έργο του συνθέτη. Ο Μαυρικίου συνοδεύεται από τη Σία Κοσκινά, η οποία έχει αναλάβει τη σκηνοθετική επιμέλεια και από επταμελή ορχήστρα. (Παρασκευή 25/7 στις 22:00. Είσοδος: 8€.)

Θάνος Ανεστόπουλος

Στην αυλή του «Χυτηρίου» - εικόνα 3

Στο μουσικό και εικαστικό project «Remember your mortality» (ο τίτλος δανεισμένος από τον Νίτσε), ο τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός των Διάφανων Κρίνων παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που περιέχει υλικό και από την επερχόμενη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, καθώς και την πρώτη έκθεση των ζωγραφικών έργων του. (Κυριακή 27/7 στις 21:30. Είσοδος: 10€ με κρασί ή μπίρα)

Loca Latina

Στην αυλή του «Χυτηρίου» - εικόνα 4

Το εξαμελές συγκρότημα από την Κούβα ξεσηκώνει με τα διάφορα ρυθμικά ιδιώματα της κουβανέζικης μουσικής, ξετυλίγοντας τη διαδρομή της latin μουσικής από τον Marc Anthony και την Gloria Estefan μέχρι τους Buena Vista Social Club, τη Shakira και τον Oscar D’Leon. Εγγυημένη χορευτική βραδιά… (Τρίτη 29/7 στις 22:00. Είσοδος: 5€)

Έρρικα Πατρικίου και Χρήστος Κωνσταντόπουλος

Στην αυλή του «Χυτηρίου» - εικόνα 5

Με το «Ένα καλοκαίρι» για τίτλο του μουσικού προγράμματός τους, οι δύο τραγουδιστές παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό, αλλά και μας συστήνονται μέσα από την προσωπική δουλειά τους. (Σάββατο 2/8 στις 22:00. Είσοδος: 6€)

«Encore… Μιούζικαλ και όχι μόνο!»

Στην αυλή του «Χυτηρίου» - εικόνα 6

Broadway, West End, αλλά και λεωφόρος Αλεξάνδρας με τα καλοκαιρινά κηποθέατρα… Ο σεναριογράφος Πάνος Αμαραντίδης («Εμείς και εμείς», «Άκρως οικογενειακόν») επιλέγει τραγούδια από το διεθνές και το ελληνικό μουσικό θέατρο (αλλά και απενοχοποιημένες επιλογές από την… Ιερά Οδό) και στήνει μία μουσική παράσταση με ερμηνευτές την Τάνια Τρύπη και τον Μέμο Μπεγνή, οι οποίοι θα συνοδεύονται στο πιάνο από τον Κωνσταντίνο Παγιάτη. (Κάθε Δευτέρα μέχρι και τις 4/8 στις 22:00. Είσοδος: 10€.)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.