9 live πριν την πασχαλινή κατάνυξη

Swing, παραδοσιακό από νέους και βετεράνους, Μελίνα... Αυτά είναι τα live που αξίζει να παρακολουθήσετε πριν το μικρό διάλειμμα για το Πάσχα στις μουσικές σκηνές και τα live bars. 

9 live πριν την πασχαλινή κατάνυξη

Swing, παραδοσιακό από νέους και βετεράνους, Μελίνα... Αυτά είναι τα live που αξίζει να παρακολουθήσετε πριν το μικρό διάλειμμα για το Πάσχα στις μουσικές σκηνές και τα live bars.

Vanila Swing
Στο πλαίσιο των A-Live κυριακάτικων απογευμάτων στο «Vibe» της πλατείας Αγίας Ειρήνης, αυτή η κεφάτη μπάντα δεν αρκείται μόνο στο vintage ρεπερτόριο του 1940 και του 1950 αλλά διασκευάζει (πάντα σε swingάτο στιλ) Beyoncé, Metallica, Moby, Snow Patrol και White Stripes – ναι, πράγματι! («Vibe», Κυριακή 5/4 στις 20:00)

9 live πριν την πασχαλινή κατάνυξη - εικόνα 1

Τα τραγούδια της Μελίνας
Άλλη μια βραδιά «με τραγούδια που μας θυμίζουν το μοναδικό μουσικό αισθησιασμό της Μελίνας Μερκούρη, της δικιάς μας Μελίνας που είκοσι χρόνια τώρα είναι μακριά, αλλά και τόσο κοντά μας». Τα ερμηνεύουν οι Μαρία Αντωνιάδου, Μαρία Βουτσαδάκη και Τάσος Αντωνιάδης. («Τσάι στη Σαχάρα», Σάββατο 4/4 στις 22:00)

9 live πριν την πασχαλινή κατάνυξη - εικόνα 2

Αλεξάνδρα Κόνιακ
Με full band, η ερμηνεύτρια που γνωρίσαμε στο πλευρό του Χρήστου Δάντη παρουσιάζει στο Club του «Σταυρού του Νότου» το καινούργιο της hard rock single «Άνοιξέ μου» αλλά και διασκευές κομματιών του Παύλου Παυλίδη, των Portishead, της Nina Simone κ.ά. που επιδιώκουν να δημιουργήσουν μία θεατρική ατμόσφαιρα. (Club του «Σταυρού του Νότου», Κυριακή 5/3 στις 22:00)

Παυλίνα Βουλγαράκη
Είναι μία από τις νέες τραγουδοποιούς που έχουμε ξεχωρίσει. Στο κουκλίστικο stage του «White Rabbit» συνεχίζει το «Ταξίδι της Αθήνας» παρουσιάζοντας το ντεμπούτο της «Λαβύρινθοι» και διασκευάζοντας Θεοδωράκη, Αρλέτα, Σιδηρόπουλο, Στόκα και Βάνου μαζί με τους τρεις μουσικούς της, τους Άγγελο Παπαδάτο, Θάνο Σταυρίδη και Μάριο Στέρπη. («White Rabbit», Παρασκευή 3/4 στις 22:30)

9 live πριν την πασχαλινή κατάνυξη - εικόνα 3

Απόστολος Ρίζος
«Minimals» ονομάζεται το μυσταγωγικό μουσικό project που παρουσιάζει ο τραγουδοποιός μαζί με τον μουσικό Θεόδωρο Κουέλη στη «Ρότα», φτιαγμένο ωστόσο με τραγούδια μαξιμαλιστικών συναισθημάτων όπως είναι τα δικά του καθώς και των Χατζιδάκι, Λοΐζου, Μικρούτσικου, Κραουνάκη, Βαμβακάρη και Τσιτσάνη. («Ρότα», Σάββατο 4/4 στις 22:00)

9 live πριν την πασχαλινή κατάνυξη - εικόνα 4

Burger Project
Η γνωστή μπάντα παίζει το διασκεδαστικό mix & match της με αφορμή τον καινούργιο κατάλογο με τα cocktails του χώρου. Δεν έχουμε ξανακούσει τέτοια δικαιολογία για live, αλλά πάμε στοίχημα ότι με ένα δύο θα κάνετε το χορό της ζωής σας... («Big Spoon», Παρασκευή 3/4 στις 22:00)

Rebetien
Αυτή η εξαμελής μπάντα (Φώτης Βεργόπουλος, Κωστής Κωστάκης, Αυγερινή Γάτση, Γιάννης Ζαρίας, Κώστας Τσαρούχης) αναπαράγει τον νοσταλγικό ήχο του γραμμοφώνου, πειραματίζεται με αυτοσχεδιασμούς και δικές της συνθέσεις και τιμά την ελληνική και ανατολίτικη παράδοση. («Άλικο», Σάββατο 4/4 στις 22:30)

9 live πριν την πασχαλινή κατάνυξη - εικόνα 5

Μπάμπης Τσέρτος
Τραγουδάει με τη χαρακτηριστική φωνή του μερακλίδικα παραδοσιακά, ρεμπέτικα και λαϊκά, μαζί με την Κωνσταντία Ιωάννου στο τραγούδι και τους Δημήτρη Ρέππα, Κυριάκο Γκουβέντα και Γιάννη Τσέρτο στην ορχήστρα. («Πέραν», Κυριακή 5/4 στις 22:00)

Γιάννης Σουλάκης
Ο νεαρός performer γεφυρώνει το κλασικό με το σύγχρονο και το ελληνικό με το ξένο ρεπερτόριο (αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα από τον Θεοδωράκη μέχρι τους Red Hot Chili Peppers) στη μουσική παράσταση «Φορεμένο αλλιώς» που θα παρουσιάζει στο «Χυτήριο» μαζί με την Παρασκευή Λεβεντάκου από τη Μεγάλη Τετάρτη 8/4 και κάθε Τετάρτη μέχρι τις 29/4. («Χυτήριο», από Μ. Τετάρτη 8/4 στις 21:00)

Περισσότερες πληροφορίες

Big Spoon

Αγίου Ιωάννου 65, Αγία Παρασκευή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

01/04/2024

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.

Η αθηνοραματική πλευρά της Έλλης Πασπαλά

H ερμηνεύτρια, που επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για έναν κύκλο εμφανίσεων με σύνθημα "Ανοιξιάτικα βράδια έρχονται", μιλάει στο "α" για τα δικά της αθηναϊκά hot spot.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Μαρτίου στον club του "Σταυρού του Νότου"

Ο κιθαρίστας μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του υποδέχεται την άνοιξη στη σκηνή.

Παράταση για τη Νατάσσα Μποφίλιου στο "Vox"

"Κάτι Καίγεται..." στη νέα παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Ο David Morales, ο κορυφαίος DJ και remixer έρχεται στο "Botoxe Athens"

Τη βραδιά θα ανοίξει ο DJ Akylla πριν αναλάβει τα ηνία στα decks ο σούπερ σταρ DJ.