αθηνόραμα

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS

Ξέρετε αυτές τις νύχτες. Τις νύχτες που μπορεί να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Όταν μια έξοδος με φίλους που ξεκινάει αυθόρμητα, μετατρέπεται σε μια αξέχαστη περιπέτεια. Όταν ζεις τη στιγμή και αφήνεις όλα τα άλλα πίσω. Αυτοί είναι οι νύχτες που δημιουργούν τις ομορφότερες αναμνήσεις.
Είναι οι #AbsolutNights. Ζήστε τις μέσα από τις ειδικά επιλεγμένες προτάσεις που θα βρείτε παρακάτω!

News

Τι είναι το Παλαιστινιακό Χριστιανικό Αρχείο;

Ο Dor Guez παίρνει το βήμα στη locus athens για να μιλήσει για το έργο του, με αφορμή τη συμμετοχή του στην έκθεση «The Thickness of Time», την Τετάρτη 15/2.

Ο Βασίλης Καραμητσάνης, δικηγόρος και πρόεδρος του Animasyros Διεθνούς Φεστιβάλ + Αγοράς Κινουμένων Σχεδίων συνομιλεί με τον καλλιτέχνη σχετικά με το συνεχιζόμενο έργο του «The Sick Man of Europe» και το Παλαιστινιακό Χριστιανικό Αρχείο (PCA) που έχει συστήσει αλλά και για το ευρύτερο έργο του.

Η έκθεση «The Thickness of Time» είναι μια ομαδική έκθεση που παρουσιάζεται αυτή την περίοδο στην Ακαδημίας 23, η οποία διερευνά πως η κινούμενη εικόνα είναι όχημα  αναπαράστασης και αφομοίωσης της ιστορίας. Ο Dor Guez, γεννήθηκε το 1980 στην Ιερουσαλήμ, ασχολείται με ζητήματα προσωπικά ή δανεισμένα από τη επίσημη ιστορία και αφηγείται πράγματα που δεν είναι καταγεγραμμένα.

INFO
Ακαδημίας 23 | Τηλ: 210-2111198 | www.locusathens.com | Ώρα: 20:00 | Ωράριο Λειτουργίας: Τετάρτη 16:00-20:00, Πέμπτη & Παρασκευή 20:00-24:00, Σάββατο 12:00-16:00

Σχετικά Θέματα

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Διαβάστε ακόμα

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS