αθηνόραμα.gr

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS

Ξέρετε αυτές τις νύχτες. Τις νύχτες που μπορεί να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Όταν μια έξοδος με φίλους που ξεκινάει αυθόρμητα, μετατρέπεται σε μια αξέχαστη περιπέτεια. Όταν ζεις τη στιγμή και αφήνεις όλα τα άλλα πίσω. Αυτοί είναι οι νύχτες που δημιουργούν τις ομορφότερες αναμνήσεις.
Είναι οι #AbsolutNights. Ζήστε τις μέσα από τις ειδικά επιλεγμένες προτάσεις που θα βρείτε παρακάτω!

News

Τα δικά μας rock φεστιβάλ του καλοκαιριού

Από -

Πολύ ενδιαφέρουσες προσθήκες έχουν τα rock (plus) φεστιβάλ του καλοκαιριού. Δεν πρόκειται για κάτι «ρηξικέλευθο» αλλά έχουμε κάποια δεδομένα που ενδιαφέρουν τους μουσικόφιλους…

Τόσο το Release Athens όσο και το Rockwave έχουν αρχίσει να παίρνουν τη μορφή που απαιτείται σε επαγγελματικές δουλειές.
Για παράδειγμα το Release Athens έχει βάλει στο πρόγραμμα τους Thievery Corporation και τους Archive στο πρόγραμμά του (16/6) πλάι (είναι σχήμα λόγου!) δίπλα στους ηλεκτρονικούς Νoρβηγούς και τους Γερμανούς Moderat (2/6) και τους Jamiroquai, τον Michael Kiwanouka (17/6).

Αντίστοιχα, το Rockwave έχει τους Placebo, Sivert Hoyem, Cigarettes After Sex και The Last International Playboys (1/7) και Evanescence, Paradise Lost, Anathema, και ξανά τον πετυχημένο Sivert Hoyem (2/7. Αυτά – προς το παρόν.

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Διαβάστε ακόμα

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS