αθηνόραμα.gr

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS

Ξέρετε αυτές τις νύχτες. Τις νύχτες που μπορεί να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Όταν μια έξοδος με φίλους που ξεκινάει αυθόρμητα, μετατρέπεται σε μια αξέχαστη περιπέτεια. Όταν ζεις τη στιγμή και αφήνεις όλα τα άλλα πίσω. Αυτοί είναι οι νύχτες που δημιουργούν τις ομορφότερες αναμνήσεις.
Είναι οι #AbsolutNights. Ζήστε τις μέσα από τις ειδικά επιλεγμένες προτάσεις που θα βρείτε παρακάτω!

News

Τα decks του Piso Bar περνούν σε γυναικεία χέρια

Από -

 Η Nadja κεντρική καλεσμένη στο πρώτο It’s a Girls’ Thing party
Η Nadja κεντρική καλεσμένη στο πρώτο It’s a Girls’ Thing party

Στον ανδροκρατούμενο χώρο του DJing, όπου στο top-100 του DJ Mag συναντάμε μόνο δύο (!) γυναικεία ονόματα, μπορεί να έχουν ξεχωρίσει μια Maya Jane Coles και μια Nina Kraviz, ωστόσο είναι ολοφάνερη η ανισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα. Είναι σεξιστικό το ζήτημα ή, όπως αναφέρει η Nicole Moudaber είναι το DJing μια τόσο σκληρή δουλειά ώστε να μην μπορεί να την κάνει ο καθένας; Με τα parties It’s a Girls’ Thing στο Piso Bar, οι άνθρωποι του «Pop Up» επιθυμούν να αναδείξουν και να προωθήσουν τη γυναικεία δυναμική της local σκηνής, φιλοξενώντας κάθε φορά μία main guest και δύο ακόμη γυναίκες συναδέλφους της για την εισαγωγή και το κλείσιμο.

Στο πρώτο It’s a Girls’ Thing το Σάββατο 28/1, η κεντρική καλεσμένη είναι η Nadja, η οποία έχει έδρα την Κρήτη, κινείται στο χώρο της house και της deep house, παρουσιάζει συχνά mixes σε online ραδιόφωνα και ετοιμάζει την πρώτη δισκογραφική δουλειά της. Το highlight του 2016 ήταν ότι επιλέχθηκε από τον Carl Cox για να τον συνοδεύσει στο closing party του Honda TT Revolution! Στο Piso Bar θα πλαισιωθεί από τις Lilly Pause και Kristin Luv. Η είσοδος στο party είναι ελεύθερη.

Άκου mixes από τις τρεις φιλοξενούμενες στο πρώτο It’s a Girls’ Thing:

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Διαβάστε ακόμα

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS