αθηνόραμα.gr

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS

Ξέρετε αυτές τις νύχτες. Τις νύχτες που μπορεί να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Όταν μια έξοδος με φίλους που ξεκινάει αυθόρμητα, μετατρέπεται σε μια αξέχαστη περιπέτεια. Όταν ζεις τη στιγμή και αφήνεις όλα τα άλλα πίσω. Αυτοί είναι οι νύχτες που δημιουργούν τις ομορφότερες αναμνήσεις.
Είναι οι #AbsolutNights. Ζήστε τις μέσα από τις ειδικά επιλεγμένες προτάσεις που θα βρείτε παρακάτω!

Critic’s Choice

Sexy house ολονυχτία με τους Apollonia

Από -

Λατρεύουν τον Prince, είναι ένα από τα μεγαλύτερα εξαγώγιμα προϊόντα της γαλλικής χορευτικής ηλεκτρονικής μουσικής (κι ας έχουν μεταφέρει την έδρα τους σε Βερολίνο και Ίμπιζα), διαθέτουν το δικό τους app (εδώ και εδώ) και έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα σε απαρτία για ένα πεντάωρο (και βάλε) b2b2b set. Το party της club night Περεστρόικα στο «Six D.O.G.S.» το Σάββατο 21/1 είναι το πρώτο μεγάλο (τεράστιο, για την ακρίβεια) DJ event της χρονιάς.

 ©Tasya Menaker
©Tasya Menaker

Ο Shonky, ο Dan Ghenacia και ο Dyed Soundorom γνωρίστηκαν στα τέλη των ’90s πάνω από τα decks των after parties του πλωτού Batofar στο Παρίσι. Η σχέση τους πήγε ένα βήμα παραπέρα όταν ο Dan Ghenacia ίδρυσε το label Freak n’ Chic το 2003, προσφέροντας δισκογραφική στέγη στους δύο φίλους του (εκεί έβγαλε ο Shonky το πρώτο του άλμπουμ, «Time Zero») και έχοντάς τους στο πλευρό του σε μεγάλα events όπως το 27ωρο party Freak n’ Chic vs Highgrade στο «Panorama Bar» του Βερολίνου. Έπειτα από το κλείσιμο της Freak n’ Chic, η τριάδα αποφάσισε στις αρχές του 2012 να ξεκινήσει ένα κοινό δισκογραφικό και DJ project, που το βάφτισε Apollonia από τη συμπρωταγωνίστρια του Prince στο «Purple Rain». Οι κυκλοφορίες τους στο label, όπως το EP «Trinidad» και το άλμπουμ «Tour à Tour», έχουν καταγραφεί στις καλύτερες της deep house, ενώ οι κοινές εμφανίσεις τους αποτελούν αξιοθέατο: στα b2b2b sets τους εναλλάσσονται στα decks παίζοντας από ένα track ο καθένας, ενώ ισχυρίζονται ότι δεν κάνουν καμία προετοιμασία, παρά βασίζονται στην άριστη χημεία τους για να δημιουργήσουν αυτή την πολύωρη υπνωτική house εμπειρία. Τα φεστιβάλ τους κυνηγούν για να τους έχουν ως headliners, οι clubbers της Ίμπιζα μνημονεύουν τα parties στο Circoloco κι εμείς, που τους έχουμε ακούσει κατά καιρούς ξεχωριστά, περιμένουμε να τους δούμε το Σάββατο 21/1 στο «Six D.O.G.S.», σε ένα party που, αν υπάρχει... θεός της house, θα γίνει γρήγορα sold out.

Απολαύστε δύο sets των Apollonia:

Δείτε το βίντεο για το πρώτο showcase των Apollonia στην Ίμπιζα το 2012:

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Διαβάστε ακόμα

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS