αθηνόραμα.gr

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS

Ξέρετε αυτές τις νύχτες. Τις νύχτες που μπορεί να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Όταν μια έξοδος με φίλους που ξεκινάει αυθόρμητα, μετατρέπεται σε μια αξέχαστη περιπέτεια. Όταν ζεις τη στιγμή και αφήνεις όλα τα άλλα πίσω. Αυτοί είναι οι νύχτες που δημιουργούν τις ομορφότερες αναμνήσεις.
Είναι οι #AbsolutNights. Ζήστε τις μέσα από τις ειδικά επιλεγμένες προτάσεις που θα βρείτε παρακάτω!

Θέμα

Ραντεβού για aperitivo

Από -

H απόλυτη τάση του drinking για αυτή τη χρονιά είναι με διαφορά το «πίνειν» από νωρίς. Το απόγευμα μετά τη δουλειά ή κάπου ανάμεσα στη βόλτα για τα ψώνια, έγινε αγαπημένη συνήθεια ένα refreshing διάλειμμα για ευχάριστα και ευκολόπιοτα cocktails.

 Odori
Odori

Αρκετά από τα spot της πόλης απογείωσαν το φαινόμενο aperitivo. Ένα από αυτά είναι σίγουρα το Odori, που στήθηκε πάνω σε αυτή την φιλοσοφία. Κάθεσαι σε ένα ευχάριστο ιταλικό σκηνικό, με highlight τη μεγάλη ξύλινη μπάρα και απολαμβάνεις έναν κατάλογο που φλερτάρει έντονα με τα ευρηματικά LBV cocktails (μίξεις με χαμηλότερο ποσοστό αλκοόλ). Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν signature συνταγές με πρωταγωνιστές τη βότκα και τα βότανα.

 Pepe Aperitivo
Pepe Aperitivo

Αν θέλεις κάτι διαφορετικό must taste είναι επίσης η παραλλαγή στο κλασικό cocktail με βότκα Harvey Wallbanger. Άλλη μια ωραία ιδέα είναι το Pepe Aperitivo. Επίσης φετινή άφιξη, με concept τα δημιουργικά ελαφριά cocktails ντουέτο με νόστιμες ιταλικές γεύσεις.

 The Trap
The Trap

Γι αυτούς που θέλουν να δοκιμάζουν καινούργια πράγματα αξίζει μια στάση στο εντυπωσιακό The Trap. Πέρα από την πανέμορφη ρετρό μπάρα, στο νέο εγχείρημα του Γιάννη Σαμαρά και του Στέφανου Δραγανιδάκη, εντοπίζεις μια μεγάλη cocktail collection με μίξεις που παγιδεύουν παιχνιδιάρικες φυσαλίδες, που δημιουργούνται εκείνη την ώρα, με μια εντυπωσιακή μέθοδο που χρησιμοποιεί το ταλαντούχο δίδυμο. Στα οπωσδήποτε της δοκιμής το Moscow Mule.

 Barreldier
Barreldier

Μια διαφορετική πρόταση είναι το Barreldier , με μαγική ατμόσφαιρα speakeasy. Παρά τα λίγα τετραγωνικά του, χωράνε εξαιρετικά spirits, που μάλιστα παλαιώνουν σε μικρά ξύλινα βαρελάκια. Στη λίστα του βρίσκονται αρκετά ενδιαφέροντα «πειραγμένα» από τον Mario Basso, κλασικά cocktails. Μια απόλυτη επιλογή είναι να ζητήσετε ένα διαφορετικό Negroni με βότκα ή ακόμα και κάποιο άλλο παλαιωμένο cocktail με βάση το αγαπημένο λευκό spirit, το αποτέλεσμα είναι αναπάντεχο στον ουρανίσκο.

 The Bank Job
The Bank Job

Δυνατή προσθήκη στην ενότητα των aperitivo hot spots είναι το The Bank Job, στη Κολοκοτρώνη. Πρόσφατα παρουσίασε το καινούργιο cocktail μενού του, το οποίο περιλαμβάνει πολλές παιχνιδιάρικες μίξεις με την βότκα να κάνει πολλά mix and match δροσερά cocktails. Μια ακόμα περίπτωση που αμέσως έγινε apperitivo στέκι είναι το νέο μπαρ Borsalino με την υπογραφή του Γιάννη Κοροβέση και δυνατή φιγούρα πίσω από την μπάρα το Σταμάτη Σταματιάδη.

 Upupa Epops
Upupa Epops

Τέλος βάλτε στο πρόγραμμα το παραμυθένιο Upupa Epops στα Πετράλωνα. Όλες οι μίξεις του αγαπάνε τα λευκά spirits και είναι ιδιαίτερες, αρωματικές και πολύ ευχάριστες.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Διαβάστε ακόμα

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS