αθηνόραμα.gr

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS

Ξέρετε αυτές τις νύχτες. Τις νύχτες που μπορεί να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Όταν μια έξοδος με φίλους που ξεκινάει αυθόρμητα, μετατρέπεται σε μια αξέχαστη περιπέτεια. Όταν ζεις τη στιγμή και αφήνεις όλα τα άλλα πίσω. Αυτοί είναι οι νύχτες που δημιουργούν τις ομορφότερες αναμνήσεις.
Είναι οι #AbsolutNights. Ζήστε τις μέσα από τις ειδικά επιλεγμένες προτάσεις που θα βρείτε παρακάτω!

News

Περιπλανηθείτε στην πνευματική έρημο της γκαλερί a.antonopoulou.art

Σε ένα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης προσκαλεί η γκαλερί a.antonopoulou.art τους επισκέπτες της έκθεσης «Spiritual Desert» των φωτογράφων Nithah και Michael Stöcklin, υπό την επιμέλεια του Paulo S. Rufino Henrique, την Παρασκευή 17/2 και μέχρι τις 18/3.

Η βραζιλιάνικης καταγωγής φωτογράφος Nithah και ο Ελβετός σύζυγός της Michael καταγράφουν τα βιώματα τους από την κοινή αλλά παραδόξως αρμονική ζωή των περισσότερων από 70.000 ατόμων από διαφορετικές χώρες που συμμετείχαν στο «Burning Man». Καθόλη τη διάρκεια του φεστιβάλ  δεν υπήρχε επικοινωνία με τον έξω κόσμο και αυτό συνέβαλε στο να αναλύσουν την εσωτερική τους ζωή και να οδηγηθούν στην πνευματική αυτογνωσία, από το γεγονός αυτό προκύπτει και το όνομα της έκθεσης. Η «Spiritual Desert» λοιπόν είναι ένα ντοκουμέντο της οπτικής των φωτογράφων από τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση του 2015, που καταγράφει την αλληλεπίδραση και τη συμβολή των συμμετεχόντων.

Το φεστιβάλ οργανώνεται κάθε χρόνο στην έρημο της Νεβάδα στις ΗΠΑ και διαρκεί οκτώ μέρες, συγκεντρώνοντας πάνω από 70.000 άτομα. Είναι μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις τέχνης, προσωπικής έκφρασης και συλλογικού πνεύματος όπου οι καλλιτεχνικές παρεμβάσεις και οι γιγάντιες εικαστικές εγκαταστάσεις παρουσιάζονται στη μέση της ερήμου, υπό τους ήχους διαφόρων ειδών ηλεκτρονικής μουσικής.

Η Nithah και ο Michael είναι επαγγελματίες φωτογράφοι, με έργο δημοσιευμένο στο περιοδικό Photo Vogue. Επίσης έχουν παρουσιάσει εκθέσεις καλλιτεχνικής φωτογραφίας στο πλαίσιο του Art Basel του 2016 στην Ελβετία, με τίτλο 3942 Photo, στο διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ Mostra Internacional de Cinema Negro στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, στη γκαλερί Vorreither της Φρανκφούρτης και στην τελευταία παρουσίαση του Photo 17 στη Ζυρίχη.

INFO
Αριστοφάνους 20 | Τηλ: 210-3214994 | www.aaart.gr | Τετάρτη - Παρασκευή: 2 - 8 μμ. & Σάββατο: 12 - 4 μμ.

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Διαβάστε ακόμα

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS