αθηνόραμα.gr

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS

Ξέρετε αυτές τις νύχτες. Τις νύχτες που μπορεί να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Όταν μια έξοδος με φίλους που ξεκινάει αυθόρμητα, μετατρέπεται σε μια αξέχαστη περιπέτεια. Όταν ζεις τη στιγμή και αφήνεις όλα τα άλλα πίσω. Αυτοί είναι οι νύχτες που δημιουργούν τις ομορφότερες αναμνήσεις.
Είναι οι #AbsolutNights. Ζήστε τις μέσα από τις ειδικά επιλεγμένες προτάσεις που θα βρείτε παρακάτω!

News

Οι «Κρίσιμοι Διάλογοι» συνεχίζονται στο ΕΜΣΤ

Ξεπέρασε τις 15.000 επισκέψεις η έκθεση «Κρίσιμοι Διάλογοι: Αθήνα - Αμβέρσα» στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και για τον λόγο αυτό παρατείνεται μέχρι την Κυριακή 05/02.

Η έκθεση αυτή, μια συμπαραγωγή του ΕΜΣΤ και του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης της Αμβέρσας (M HKA), είναι ένας θεωρητικός και οπτικός διάλογος, βασισμένος στην αναγκαιότητα της ουσιαστικής επικοινωνίας και συνεργασίας των ιδρυμάτων μεταξύ τους. Αποτελούμενη από έργα καλλιτεχνών προερχόμενα από τις συλλογές των δύο Μουσείων, περιλαμβάνει πάνω από 70 έργα και αναπτύσσεται σε 22 θεματικές ενότητες.

Από τις παράλληλες δράσεις ενδιαφέρον έχει το πρόγραμμα προβολών «Ματιές στο Βέλγιο» 19/01 - 28/01 στο Μεσοπάτωμα, Αίθουσα Προβολών ΕΜΣ. Περιλαμβάνει έργα Βέλγων καλλιτεχνιών σε επιμέλεια του Ingo Starz & του Κωνσταντίνου Καρδακάρη σε συνεργασία με τον Αντρέα Σινέλ, επιμελητή και συντονιστή προγράμματος του Argos-Centre for Art and Media. Παρά τον μερικό του χαρακτήρα το πρόγραμμα παρουσιάζει την ολότητα της Βελγικής media art με επιλογή βίντεο και φιλμ μικρού μήκους με σημεία αναφοράς την θεματολογία, τις σχέσεις μεταξύ των καλλιτεχνών και τον κοινό τόπο δημιουργίας. Κάθε προβολή συνοδεύεται από παρουσίαση/συζήτηση.
Είσοδος ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας.

Επίσης, η έκθεση «Διευρυμένοι Διάλογοι» 19/01 - 05/02 στο Μεσοπάτωμα ΕΜΣΤ, υπό την επιμέλεια των Γιάννη Βασταρδή, Τάκη Ζερδεβά και Μαρίνα Τσέκου με ελεύθερη είσοδο. Η έκθεση προέκυψε μέσα από δύο παράλληλες εκπαιδευτικές δράσεις, με αφορμή την έκθεση «Κρίσιμοι Διάλογοι: Αθήνα - Αμβέρσα», σε συνεργασία με τη Σχολή Φωτογραφίας Focus και το Φωτογραφικό Εργαστήριο της Μονάδας Απεξάρτησης «18 Άνω».

Πληροφορίες ΕΜΣΤ: Λεωφόρος Καλλιρρόης & Αμβροσίου Φραντζή, Αθήνα 11743 Τηλ: 211-1019009 Web: www.emst.gr

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Διαβάστε ακόμα

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS