αθηνόραμα.gr

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS

Ξέρετε αυτές τις νύχτες. Τις νύχτες που μπορεί να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Όταν μια έξοδος με φίλους που ξεκινάει αυθόρμητα, μετατρέπεται σε μια αξέχαστη περιπέτεια. Όταν ζεις τη στιγμή και αφήνεις όλα τα άλλα πίσω. Αυτοί είναι οι νύχτες που δημιουργούν τις ομορφότερες αναμνήσεις.
Είναι οι #AbsolutNights. Ζήστε τις μέσα από τις ειδικά επιλεγμένες προτάσεις που θα βρείτε παρακάτω!

News

Ο «διαβολικός» Oliver Huntemann στο «Six D.O.G.S.»

Από -

Πάντα χαιρόμαστε να συναντάμε ανθρώπους της club σκηνής από τα παλιά που εξελίχθηκαν μουσικά ώστε να παραμένουν επίκαιροι. Ο Oliver Huntemann, ο οποίος έρχεται καλεσμένος της ομάδας SEDS την Παρασκευή 10/2 στο «Six D.O.G.S.» είναι ένας από αυτούς. Όσοι είμαστε σχεδόν συνομήλικοί του, θυμόμαστε ως ένα από τα αγαπημένα trance κομμάτια της εποχής το «Love Stimulation» των Humate στο ρεμίξ του Paul van Dyk.

Στη μακρόχρονη πορεία του, ο Oliver Huntemann έχει δείξει μια ιδιαίτερη προτίμηση στις συνεργασίες. Με τον Stephan Bodzin σχημάτισαν τους trance H-Man, τους funky Jeux Floraux (με κάτι απίθανα εξώφυλλα) και τους Rekorder, ένα αινιγματικό techno/electro project. Καρποφόρα είναι επίσης η συνεργασία του με τον Dubfire των Deep Dish, που ανακεφαλαιώνεται στην πρόσφατη συλλογή «Retrospectivo 2008–2016», η οποία περιλαμβάνει το «Diablo» και το φανταστικό ρεμίξ του Carl Craig στο «Agua».

Μέσα από τις συνεργασίες και ατομικές δουλειές όπως τα τέσσερα (!) άλμπουμ του ή τα ρεμίξ σε Depeche Mode, Chemical Brothers και Underworld, ο Γερμανός DJ/παραγωγός πέρασε από την trance και την progressive σε μια techno που κουβαλά την ωριμότητα ενός βετεράνου. Στο party της SEDS στο «Six D.O.G.S.» θα παίξουν μαζί του ο ClubKid και, back2back, οι Mattik και Ikee. Εισιτήρια 10€ στην προπώληση και 15€ στην είσοδο.

Άκου δύο sets του Oliver Huntemann, από τα φεστιβάλ Fusion και Strawberry Fields:

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Διαβάστε ακόμα

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS