αθηνόραμα.gr

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS

Ξέρετε αυτές τις νύχτες. Τις νύχτες που μπορεί να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Όταν μια έξοδος με φίλους που ξεκινάει αυθόρμητα, μετατρέπεται σε μια αξέχαστη περιπέτεια. Όταν ζεις τη στιγμή και αφήνεις όλα τα άλλα πίσω. Αυτοί είναι οι νύχτες που δημιουργούν τις ομορφότερες αναμνήσεις.
Είναι οι #AbsolutNights. Ζήστε τις μέσα από τις ειδικά επιλεγμένες προτάσεις που θα βρείτε παρακάτω!

News

Μουσική και Cocktails στη Πειραιώς 138

Το μουσείο Μπενάκη Πειραιώς 138 δημιουργεί μία μουσική πλατφόρμα στο νέο του bar. Το bar αυτό σε πετρόλ αποχρώσεις υπό την αρχιτεκτονική επιμέλεια της Κωνστάντιας Μάνθου με τον μικρό αστικό του κήπο συνδιαλέγεται με το πωλητήριο του μουσείου σε έναν ενιαίο και ανανεωμένο χώρο. Η ανανέωση αυτή αποσκοπεί στο να προσελκύσει ένα νέο κοινό για το μουσείο προσφέροντας φαγητό, μουσική και cocktails.

Η μουσική πλατφόρμα PIREOS138 που εγκαινιάστηκε στα τέλη Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Γιαννόπουλο ενεργό μουσικό της Jazz σκηνής με συμμετοχή στη δισκογραφία προτείνει:

Κώστας Μητρόπουλος

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου ο επιδέξιος κιθαρίστας Κώστας Μητρόπουλος στην παράσταση «Ενατένιση», με την συνδρομή του Χάρη Μέρμηγκα στο κόντρα μπάσο και του Νίκου Νταρίλα στα κρουστά συνεπαίρνουν το κοινό σε ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι γεμάτο εικόνες και συναισθήματα.

BluePitch Quartet

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου οι BluePitch το πρόγραμμα των οποίων συντίθεται από Jazz standards, θέματα Musical, τραγούδια και ορχηστικά, κινούνται στον χώρο της αφροαμερικάνικης αυτοσχεδιαστικής μουσικής από την δεκαετία του '30 μέχρι σήμερα. Το κουαρτέτο αποτελείται από τον Χρήστο Τσιφτσή στην φωνή, Χάρη Μπότση στο πιάνο, Μιχάλη Καλαντζή στο κοντραμπάσο και τον Θεοδωρή Χριστοδούλου στα τύμπανα.

Triplicity

Τέλος την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου Οι Triplicity, αποτελούν μια ομάδα τριών ιδιαίτερα ξεχωριστών μουσικών οι οποίοι μοιράζονται έναν κοινό στόχο: τη δημιουργία του προσωπικού τους ήχου στη σκηνή της αυτοσχεδιαστικής μουσικής και της σύγχρονής Jazz του σήμερα. Οι Triplicity αποτελούνται από τους: Γιώργο Σταυρουλάκη στην ηλεκτρική κιθάρα και στο guitarsynth, Παναγιώτη Μπουραζάνη στο ηλεκτρικό μπάσο και στα φωνητικά και τον Πάνο Βασιλόπουλο στα τύμπανα.

Πληροφορίες

Μουσείο Μπενάκη Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου
Τηλ. 210-3453111
Είσοδος με ποτό € 7
Έναρξη: 19:30

Σχετικά Θέματα

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Διαβάστε ακόμα

MAKE YOUR NIGHTS #ABSOLUTNIGHTS